POJDI NA VSEBINO

DS AERO SPORT LOUNGE

Konceptno vozilo, ki nudi nov pristop k potovanju

Prihodnost avtomobila je tu. DS AERO SPORT LOUNGE, kot plod strokovnega znanja strastnih in zavzetih oblikovalcev in oblikovalk, uteleša ambicije znamke DS Automobiles, ki nam želi predstaviti drugačno vizijo avtomobila. Iz preprostega predmeta se je spremenil v umetniško delo, ki vsako pot prelevi v navdihujoče potovanje.
Avantgardne linije
DS AERO SPORT LOUNGE je širok, nizek, dolg in lahek. Njegova zasnova je osredotočena na potnike. V njegovih linijah, ki spominjajo na petvratno limuzino fastback, se prepletata aerodinamična učinkovitost in izjemen dizajn. 
Osvetlitev
DS AERO SPORT LOUNGE izkorišča nove možnosti, ki jih ponuja elektrifikacija: značilna osvetlitev E-TENSE, osvetljeni monogram in očarljiva grafična animacija 

Mogočne linije

S svojim videzom lastovke v barvi Crystal Pearl DS AERO SPORT LOUNGE prestreže le toliko zraka, kolikor ga potrebuje. Velika linija strehe in bočne površine brez zunanjih ogledal, ki so jih nadomestile kamere, poskrbijo za čustven in izrazen slog, dinamično oblikovno zasnovo in impozanten videz.

Prefinjenost in tehnologije

Nadvse prostorna potniška kabina koncepta DS AERO SPORT LOUNGE ohranja športen videz. Na obeh straneh voznikovega mesta so razporejeni zasloni za upravljanje nekaterih funkcij, tako da je armaturna plošča povsem izčiščena. Ko v vozilo sedejo potniki, armaturna plošča oživi z elementi, potrebnimi za navigacijo, medtem ko se informacije za vožnjo projicirajo na vetrobransko steklo po zgledu obogatene resničnosti.

Plemeniti materiali

DS AERO SPORT LOUNGE združuje umetnost in tehnologijo z uporabo edinstvenega strokovnega znanja umetniških in obrtniških delavnic: intarzija iz slame, bombažni saten, mikrovlakna iz treh materialov.
Slamnata intarzija
Bombažni saten
Mikrovlakna iz treh materialov

Vgrajena tehnologija

Med sedežema je sredinski naslon za roke, ki ima vlogo vodnika. S kombinacijo tehnologij Leap Motion in Ultrahaptics, lahko roka opravi premik in prejme senzoričen odgovor.

Povezljiva moč

S pokrova motornega prostora svetlobni meč prenaša informacije v potniški prostor, da oživi IRIS, umetno inteligenco koncepta DS AERO SPORT LOUNGE. Motor E-TENSE, ki ponuja 500 kW moči deluje v povezavi z baterijo nove generacije 110 kWh, da skupaj zagotavljata več kot 650 km dosega in pospeške, ki vam omogočajo, da od 0 do 100 km/h pospešite v samo 2,8 sekunde. DS ACTIVE SCAN SUSPENSION zagotavlja optimalno udobje.

Tehnološki laboratorij visoke zmogljivosti

DS E-TENSE PERFORMANCE je pridobil izjemen sistem za regeneracijo  baterije (600 kW) med upočasnjevanjem in silovitim pospeševanjem, tako da lahko z 0 do 100 km/h pospeši v dveh sekundah. Testne vožnje so v realnih pogojih opravili naši dirkači Formule E. 

Prihodnost avtomobila

Konceptno vozilo DS E-TENSE PERFORMANCE

Avantgardni dizajn, edinstvena estetika in utelešenje najbolj divjih fantazij. Konceptna vozila so prava umetniška dela.

Strokovno podkovano znanje

Vstopite v zakulisje delavnic DS Automobiles.