POJDI NA VSEBINO
UMETNOST POTOVANJA NA FRANCOSKI NAČIN

Ne glede na to, ali gre za zasebno ali skupinsko, vsakodnevno ali izredno potovanje, z DS Automobiles postane vsako potovanje neprimerljiva izkušnja.

Izhajamo iz Pariza, prestolnice razkošja in kreativnosti, kjer je eleganca povzdignjena na raven umetnosti bivanja na francoski način.

V naših vozilih se idealno prepletajo obrtniško znanje, visoka tehnologija, vzdržljivost in plemenitost.

V notranjosti vašega vozila DS prefinjenost podeseteri užitke, prebudi vaše čute in se za večno usidra v vaš spomin.

 

S tem potovanja povzdignemo na raven umetnosti potovanja na francoski način.

 

 

 

STROKOVNO PODKOVANO ZNANJE
Moški in ženske s strastjo

 

 

 

SVET VISOKE MODE
Vrhunska končna obdelava
Inovativnost in inspiracija naših obrtnikov predstavljata podlago za razvoj naših vozil iz serijske proizvodnje, ki so pravi koncentrat izjemnega strokovnega znanja, plemenitih materialov in končne obdelave po zgledu visoke mode. Vsak model DS odraža osebni izraz neprimerljivega sloga, inovativnega užitka in edinstvenega udobja.

 

 

 

BISERNI DEKORATIVNI ŠIVI

Biserni dekorativni šivi, ki jih je navdihnila visoka moda, naši obrtniški mojstri pa so jih dovršeno izpopolnili, prispevajo k eleganci in nežnosti detajlov, hkrati pa predstavljajo pravi tehnološki izziv. V razvoj in izdelavo posebnega šivalnega stroja smo vložili več kot štiri leta dela, da nam je uspelo ustvariti okrasne šive, ki se v posebnem ritmu pojavljajo na usnju. Videti je, kot da se nit na usnju pojavi iznenada in se v istem trenutku vanj znova ugrezne. Gre za edinstven postopek v svetu avtomobilizma, ki je hitro postal zaščitni znak znamke DS Automobiles.

 

Najlepše se zahvaljujemo podjetju Invenio Flory, ustvarjalcu sodobnih okrasnih del, da nam je dovolilo snemanje v svojem studiu: https://invenioflory.fr

GILJOŠIRANA DEKORACIJA "CLOUS DE PARIS"
Valovi, poteze, veliko gracioznosti in neverjetna tehnika. Giljoširana dekoracija »Clous de Paris« ponazarja majhne žebljičke s piramidastimi glavicami, ki se križajo v prefinjeni igri svetlobe in senc. Izhaja iz sveta finega urarstva, navdih zanjo pa smo našli v Louvrski piramidi. Ta vgravirani kovinski vzorec, ki je poklon »mestu svetlobe«, krasi naše površine z zahtevno in zapleteno umetniško spretnostjo.
DIZAJN PAŠČKA ZAPESTNE URE
Naši sedeži so rezultat neutrudljive obdelave usnja, površin, oblik in izjemnega strokovno podkovanega znanja s področja legendarnega pregibanja materialov: Dizajn paščka zapestne ure. Naši usnjarski mojstri razrežejo, podložijo in prepognejo en sam kos usnja, iz katerega ustvarijo edinstven kos materiala, ki je merilo naše avantgardnosti. Sprva je bil dizajn namenjen našim konceptnim vozilom, zdaj pa je zaščitni znak vsake notranjosti vozil DS Automobiles.

 

 

 

INSPIRACIJE
Srečanje z obrtniškimi mojstri, ki navdihujejo naše strokovno podkovano znanje in izkušnje

 

 

 

Skrbno izdelane podrobnosti

Podajte se v zakulisje strokovnega znanja o odličnosti znamke DS Automobiles, ki ga ohranjajo izjemni tradicionalni obrtniški mojstri. 

 

 

GOJIMO ODLIČNOST

Naša konceptna vozila so pravi preizkusni poligoni za eksperimentiranje z našimi tehnikami in strokovnim znanjem. Za naše ekipe so priložnost za preizkušanje novih materialov in tehnologij, vzpostavljanje partnerstev s priznanimi obrtniki in izpopolnjevanje vsake njihove poteze, da bi izumili inovativne in vrhunske vozniške izkušnje.

Okus prihodnosti

Naši inženirji in obrtniki se pri ustvarjanju konceptnih vozil zgledujejo po svetu pariškega razkošja in si zamišljajo tehnologije prihodnosti, pri tem pa ne pozabljajo na lepoto, čutnost in izjemnost. Naša najnovejša kreacija, konceptno vozilo DS AERO SPORT LOUNGE, utira znamki DS Automobiles pot v prihodnost, v kateri se avtomobil prelevi v zasebni prostor z inteligentnim, po meri nastavljivim, povezljivim in prefinjenim ambientom. 
 
VIRTUOZNOST IZVEDBE
Naši obrtniki, usnjarski mojstri, oblikovalci, mehaniki, izvedenski strokovnjaki in inženirji znajo ukrotiti materiale in izboljšati tehnologijo, saj se do potankosti posvetijo čisto vsaki podrobnosti, vsaki končni obdelavi in oblikujejo predmet, ki je prefinjen in hkrati tudi zmogljiv. Nekateri dekorativni elementi, ki so v celoti ročno izdelani, so postali legendarni simboli naše blagovne znamke in vas s svojim neverjetnim udobjem potopijo v naš inovativni univerzum.
TEHNOLOŠKI
Oblikovanje potovanj jutrišnjega dne
DS Automobiles je z dvema zmagama na svetovnem prvenstvu Formule E uspel uveljaviti svojo električno tehnologijo E-TENSE in se povzpeti na najvišje stopničke zmagovalnega odra. Ambiciozne in avantgardne ekipe nadaljujejo z inovacijami, da bi prilagodile linije in oblike ter ponudile še večjo učinkovitost in moč. Naši električni modeli so rojeni za zmogljivost in vam odpirajo nova obzorja, da boste lahko ponovno odkrili užitke v vožnji s stilom.
Z dirkalne steze na cesto

DS Automobiles je prvi proizvajalec premijskih vozil, ki od leta 2015 sodeluje na prvenstvu Formule E, zaradi česar se pri oblikovanju svojih izjemnih modelov zgleduje po dirkaških tehnologijah. Znamka, ki stremi po drznih podvigih in si prizadeva izdelati avtomobil prihodnosti, uspešno prenaša znanje med Formulo E in novimi kreacijami, da bi na cestah ponudila najboljšo kreacijo. To je avantgardni duh. 

Iz vsega, kar se ekipe naučijo na dirkališčih po vsem svetu, črpajo znanje tisti, ki se ukvarjajo z razvojem sedanjih in prihodnjih elektrificiranih vozil, poleg tega pa so njihova dognanja pomemben člen pri pospešitvi njihovega raziskovalnega in razvojnega dela. 

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Doživljajske storitve

Edinstvene storitve s programom po meri, ki je nastal bo vašem navdihu in je bil ustvarjen posebej za vas.

Umetnost bivanja

DS Automobiles je s svojo legendarno dediščino pravi ambasador francoske umetnosti življenja, zato je čisto vsako potovanje fascinantno povabilo na še nikoli doživeto pustolovščino.
 
EDINSTVENE STORITVE
Svet DS vam odpira svoja vrata
Only You je program po meri posameznika, ki smo ga razvili po vašem navdihu in posebej za vas, da bi vam ponudili storitve, prilagojene vsem vašim potrebam. V skladu z vašim vsakdanjikom vas DS spremlja v vseh okoliščinah vaše mobilnosti in vam ponuja edinstvena doživetja. Naš ekskluzivni program vam odpira svoja vrata, vabimo vas v naš svet, da doživite izkušnjo DS.
IZKUŠNJE
Only You
IZKUŠNJE
Only You
SVOBODA
Free2Move
SVOBODA
Free2Move
BREZSKRBNOST
MyDS
BREZSKRBNOST
MyDS
DS Travel Experiences
Doživite edinstveno izkušnjo
Znamka DS Automobiles vam ponuja priložnost, da s pomočjo nove potovalne platforme DS Travel Experiences ob koncih tedna popestrite svoje pustolovščine in izrazite svojo željo po pobegu v neznano po zaslugi ekskluzivnih in inovativnih gastronomskih in kulturnih doživetij.
ELEKTRIFIKACIJA VAM NA USLUGO
Od potovanja do pobega v neznano

DS Automobiles s tehnologijo E-TENSE odpira vrata novi udobni izkušnji, zmogljivosti in prefinjenosti. Nov način vožnje po cesti, ki ga vodi dobro počutje v vozilu. 

Naša vozila E-TENSE vas zavoljo visokega dosega baterij, razširjenega omrežja polnilnih postaj in celovitih povezljivih storitev vabijo na pobeg v neznano in zaužitje svobode, saj vsako potovanje spremenijo v brezmejno pustolovščino.

Naše storitve za povezljivo mobilnost
Ker je čas naša najdragocenejša dobrina, si znamka DS Automobiles trudoma prizadeva, da bi vam omogočila dovolj prostega časa, v katerem boste lahko bolje cenili vsak trenutek za volanom svojega električnega ali hibridnega vozila. Oglejte si vse naše rešitve, s katerimi se boste lahko pripeljali čisto do vseh destinacij.
E-REŠITVE ZA POLNJENJE S FREE2MOVE ESOLUTIONS
Namestitev na domu
Od svetovanja do namestitve vaše polnilnice DS ePro WALLBOX, idealne rešitve za hitro polnjenje na domu.
Načrtovanje poti 
Za rešitvami za polnjenje Free2move eSolutions si lahko optimalno načrtujete svoje poti glede na doseg vašega vozila E-TENSE in razpoložljivost javnih polnilnic na poti.
Polnjenje na javni polnilni postaji
Brezskrbno se podajte na pot, saj lahko izkoristite omrežje več kot 67.000 polnilnih postaj v Franciji in skoraj 330.000 v Evropi.
APLIKACIJA MYDS

Informacije o dosegu

Z aplikacijo MyDS lahko sproti pregledujete doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Med fazami polnjenja lahko spremljate celo hitrost in trajanje polnjenja.
APLIKACIJA MYDS

Polnjenje na daljavo

S funkcijo za daljinski nadzor polnjenja lahko aplikacijo MyDS uporabljate za sprožitev polnjenja ali preklop na programsko nastavljivo polnjenje. Ta funkcija omogoča polnjenje v za vas bolj ugodnih časovnih intervalih.
APLIKACIJA MYDS

Gretje in klimatiziranje na daljavo

S funkcijo za vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora lahko nastavite gretje ali hlajenje vašega vozila. Funkcija je bila zasnovana za vaše udobje in vam pomaga povečati doseg vaše baterije, če se vozilo polni.
DS Mobility Pass, brezmejna mobilnost
Izkoristite ugodne cene za najem vozila DS z motorjem z notranjim zgorevanjem ali s priključnim hibridnim pogonskim sklopom v mreži Free2move.
Stalna mobilnost
Najemite vozilo DS z motorjem z notranjim zgorevanjem ali s priključnim hibridnim pogonskim sklopom po vaši izbiri in si poenostavite občasna daljša potovanja.
Cenovno ugodni pogoji
Po zaslugi rešitve DS Mobility Pass lahko izkoristite cenovno ugodne pogoje za najem vozila DS z motorjem z notranjim zgorevanjem ali s priključnim hibridnim pogonskim sklopom.
Enostavna uporaba
Najemite vozilo neposredno in preprosto v aplikaciji MyDS prek storitve Free2move.

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Strokovno podkovano znanje

DS Automobiles s’entoure de femmes et d’hommes passionnés, garants d’un véritable savoir-faire français unique.

Umetnost bivanja

DS Automobiles je s svojo legendarno dediščino pravi ambasador francoske umetnosti življenja, zato je čisto vsako potovanje fascinantno povabilo na še nikoli doživeto pustolovščino.
Umetnost bivanja na francoski način 

Doživite umetnost potovanja na francoski način z znamko DS Automobiles in se potopite v brezčasni interludij, ko si boste lahko vzeli trenutek za odkrivanje prefinjenosti našega sveta. DS Automobiles je s svojo legendarno dediščino pravi ambasador francoske umetnosti življenja, zato je čisto vsako potovanje fascinantno povabilo na še nikoli doživeto pustolovščino. 

Uživajte v razkošju pozornosti, ki vaša potovanja obogati z epikurejskimi, kulturnimi in prefinjenimi doživetji.

Savourez la cuisine de grands chefs, visitez les plus grands musées ou rencontrez des maîtres artisans d'excellence. 
Plongez dans une parenthèse hors du temps, un instant suspendu à la découverte du raffinement du monde.
Drugačen pogled
Da bi vam v svojih prodajnih salonih in v notranjosti svojih vozil zagotovila edinstvena doživetja, se znamka DS Automobiles obkroža s strokovnimi in precizno izbranimi partnerji, ki navdihujejo oblikovalce in obrtnike pri snovanju inovativnih tehnologij, pozornosti do podrobnosti in oblikovanju po zgledu visoke mode.  
DS x Pariški teden mode®
DS x Pariški teden mode ®
POTOVALNI PRIROČNIKI
Raziščite meje prefinjenosti, avantgardni duh v vsej njegovi drznosti, umetnost življenja na francoski način v vsej njeni dragocenosti in potovanja v vsem njihovem bogastvu.

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Strokovno podkovano znanje

DS Automobiles s’entoure de femmes et d’hommes passionnés, garants d’un véritable savoir-faire français unique.

Doživljajske storitve

Edinstvene storitve s programom po meri, ki je nastal bo vašem navdihu in je bil ustvarjen posebej za vas.