POJDI NA VSEBINO

ZAVEZNIŠTVO IN PRESTIŽ

Spoznajte naše partnerske blagovne znamke.

Partnerji znamke DS Automobiles, ki so bili izbrani zaradi svojih vrednot odličnosti in nespornega strokovnega znanja, vam v naših vozilih zagotavljajo edinstvene izkušnje.

PARIS FASHION WEEK® in DS Automobiles

Več kot zgolj moda

DS Automobiles je v počastitev proslavitev mode in avantgardnosti uradni partner dogodka Paris Fashion Week® (Pariški teden mode), s katerim deli enak odnos do poezije linij in poveličevanja strokovno podkovanega znanja.

PARIS FASHION WEEK® in DS Automobiles

Več kot zgolj moda

DS Automobiles je v počastitev proslavitev mode in avantgardnosti uradni partner dogodka Paris Fashion Week® (Pariški teden mode), s katerim deli enak odnos do poezije linij in poveličevanja strokovno podkovanega znanja.
S tem partnerstvom DS Automobiles izkazuje svoje spoštovanje do stroke oblikovanja, kateri je znamka neizmerno predana. Sodelovanje, ki je nastalo v želji po spreobračanju pravil, presenečanju, eksperimentiranju in odkrivanju novih izumov je okrepilo tudi dinamiko, ki jo je vpeljalo francosko združenje visoke in ulične mode »Fédération de la Haute Couture et de la Mode« v želji po organizaciji okolju prijaznejšega tedna mode Paris Fashion Week®.

Uradno vozilo dogodka

DS Automobiles med tednom mode Paris Fashion Week® skrbi za prevoz povabljenih gostov tekom celotnega dogodka in jim omogoča vožnjo po Parizu v elegantnih, drzno oblikovanih in navdihujočih vozilih. Januarja 2020 je združenje Fédération de la Haute Couture et de la Mode izbralo vozni park vozil z nizkimi emisijami CO2, katerega sestavlja petindvajset modelov DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 in DS 9 E-TENSE 4×4 360.

Retrospektive

DS Automobiles pod budnim očesom fotografa

Oglejte si nepozabne trenutke partnerstva med znamko DS Automobiles in prireditvijo Paris Fashion Week®.

Fotografiranje poleg vozila DS 4

Februar 2022

 

Za kolekcijo ženske mode prêt-à-porter za jesen/zimo 2022-2023 v sklopu tedna mode Paris Fashion Week® je DS Automobiles priredil modno fotografiranje po zgledu največjih modnih fotografov, na katerem je sodelovala tudi manekenka Zoé Hotuqui v oblačilih znamke Coperni.

 

Balmain krasi DS Automobiles

September 2021

 

Paris Fashion Week® 2021 in Festival BALMAIN sta znamki DS Automobiles ponudila priložnost sodelovanja z znamko modnih oblačil na fotografiranju, v sklopu katerega so tako proslavili eleganco, avantgardni duh in francosko strokovno znanje.

 

DS Automobiles osvetljuje modno revijo znamke Coperni

Marec 2021

 

Na tednu mode Paris Fashion Week® Femme 2021 je znamka Coperni organizirala svojo modno revijo v športno koncertni areni Accor Hôtels Arena v Parizu. DS Automobiles se je edinstveni scenografiji pridružil s šestintridesetimi elektrificiranimi vozili (DS 7 CROSSBACK E-TENSE in DS 3 CROSSBACK E-TENSE), ki so bila razporejena na obeh straneh odra in so osvetljevala modno revijo, katere se je udeležilo 70 povabljenih gostov.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, na razpotju strokovnega umetniškega znanja in inovativnosti

Na predstavitvi ženske modne kolekcije za jesen/zimo 2021-2011 v sklopu tedna mode Paris Fashion Week® je znamka DS Automobiles predstavila kolekcijo DS CONSCIOUS COLLECTION. Edinstvena kolekcija štirih oblačil, ki so primerna za oba spola in absorbirajo CO2, je bila ustvarjena v sodelovanju z novo nastajajočo blagovno znamko EGONlab in studiem za raziskave in inovacije Post Carbon Lab iz Londona. Ta pobuda se zgleduje po filozofiji Future Craft, ki je namenjena ustvarjanju inovativnih in tehnološko naprednih materialov v duhu elegance, na katero prisega naša blagovna znamka.

Modno fotografiranje »Un autre regard«

DS Automobiles poveličuje oblikovalce jutrišnjega dne

Pri ustvarjanju svoje vizualne identitete se znamka DS Automobiles od svojega nastanka dalje zgleduje po svetu mode. V sklopu dveh modnih fotografiranj »Un autre regard« (Drugačna perspektiva) je znamka DS k sodelovanju povabila osem oblikovalcev.

Thebe Magugu

Thebe Magugu je študiral oblikovanje, modo in fotografijo na prestižni šoli mode LISOF v Johannesburgu. Svojo blagovno znamko je lansiral leta 2015, pred tem pa je delal za več modnih hiš in oblikovalcev. Ustvarja moderna oblačila z afriškim pridihom, pri svojem delu pa uporablja lokalne tehnike tkanja tkanin med izdelavo. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya je blagovna znamka ženskih oblačil s sedežem v Parizu, ki sta jo leta 2016 ustanovila Maria Boyarovskaya in Artem Kononenko. Njuna oblačila so minimalistična in pogosto biološko razgradljiva, saj stremita k spreobrnitvi modnih stilskih zapovedi. Za njune kreacije so značilni uporabni kroji, ki izžarevajo moderno eleganco. 

Mossi

Oblikovalec Mossi Traore hkrati nadzoruje dva projekta. V sklopu prvega deluje na šoli mode, kjer učence poučuje o tem, kako razviti lastno strokovno znanje in ga uveljaviti v praksi. V sklopu drugega pa razvija znamko oblačil s čistimi linijami in brezčasno estetiko. Oba projekta se prepletata v njegovih kolekcijah, ki jih oblikuje in izdeluje v delavnicah pariškega predmestja. 

Novo poglavje drugačne perspektive

Julija 2020 je znamka DS Automobiles predstavila rezultate modnega fotografiranja »Un Autre Regard« (Drugačna perspektiva), na katerem so se prepletle kreacije iz različnih svetov, ki jih povezuje avantgardni duh. Francosko združenje visoke in ulične mode "Fédération de la Haute Couture et de la Mode" je BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER in MANSOUR MARTIN proglasilo za blagovne znamke v vzponu, ki s svojimi kreacijami ustvarjajo legendarne videze. Omenjeni talenti običajno predstavijo svoja trendovska oblačila v umetniški palači Palais de Tokyo ob reki Seni v Parizu, tokrat pa je fotograf Paul Franco njihove kreacije popeljal vzdolž struge reke Sene do gradu Château de Bizy, kjer je na ogled postavil svojo vizijo pariškega tedna mode Paris Fashion Week® 2020. Na dvorišču in vrtovih tega gradu je razstavljenih pet slik, na katerih sodelujejo tudi DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 in DS 9 E-TENSE.

 

Musée du Louvre in DS Automobiles

Dediščina

Partnerstvo med znamko DS Automobiles in muzejem Louvre, ki temelji na zavezništvu med tradicijo in sodobnostjo z namenom izgradnje prihodnosti, je bilo sklenjeno že leta 2015 v počastitev Pariza in izjemnega strokovnega znanja.  V tem duhu sodelujemo s tem nepogrešljivim pariškim muzejem na nekaterih razstavah ali prenovah, da bi združili našo vizijo odličnosti, kulture in umetnosti potovanja. Muzej Louvre in DS Automobiles svoje sodelovanje utemeljujeta na skupnih vrednotah: proslavitev dediščine za ponovno odkrivanje stilskih zapovedi in promocijo Francije po vsem svetu.

Svetovna ekskluziva, ki umetnost popelje na pot

Edinstveno in prestižno omejeno serijo DS 7 CROSSBACK LOUVRE krasijo izvirne kreacije in značilni elementi, ki jih je navdihnil muzej. Naj vas zapelje eleganca tega ekskluzivnega modela, ki ga je navdihnila umetnost in je nastal izpod rok naših obrtniških mojstrov. Spoznajte zgodovino in skrivnosti 182 najpomembnejših del, vsako s pomočjo podkasta, ki je na voljo na osrednjem zaslonu vašega vozila, nato pa si jih oglejte v živo in pri tem izkoristite kartico ugodnosti Amis du Louvre.

B.R.M Chronographes in DS Automobiles

Zapestne ure

Naše ekipe sodelujejo s francoskim proizvajalcem ur B.R.M Chronographes, ki notranjost naših vozil okrasi z ekskluzivnimi urami, v katerih se prefinjenost prepleta z ustvarjalno drznostjo in najvišjimi standardi izdelave.

Podjetje B.R.M Chronographes, ki ga je leta 2003 ustanovil strastni ljubitelj precizne mehanike Bernard Richards, izdeluje zgolj edinstvene, inovativne zapestne ure, ki so v celoti ročno izdelane in jih je mogoče prilagoditi po meri posameznika. Ekskluzivne ure, ki jih ta francoska znamka ur ustvarja za DS Automobiles, v vsak avtomobil vnesejo poseben slog z odločno osebnostjo in najsodobnejšim dizajnom.

B.R.M R180, koncentrat stilskega oblikovanja in strokovnega znanja

Ura B.R.M R180, ki je bila izdelana ekskluzivno za armaturno ploščo vozil DS 7 in DS 9, se ob zagonu vozila veličastno prikaže iz svojega ležišča. Ura je tehnološko napredna in elegantno oblikovana, poleg tega pa ima funkcijo za samodejno nastavitev časa glede na letne čase in potovanja. Uživajte v eleganci te edinstvene ure.

Focal Electra® in DS Automobiles

Užitki
Tako kot DS Automobiles tudi znamka Focal svoje edinstveno strokovno znanje posveča zmogljivosti in čistemu užitku, da bi ji uspelo premikati meje zvoka in vam v notranjosti naših izdelkov ponudila edinstveno doživetje.

Nova raven zvočnega udobja

Ekskluzivni sistem Focal Electra® vam v naših vozilih omogoča uživati v izjemni zvokovni potopitvi v virtualni svet zahvaljujoč arhitekturi z 12 ali 14 zvočniki, ki so skrbno razporejeni po potniški kabini. K čistosti zvoka pripomoreta vgrajena akustična zasteklitev in karoserija, izdelana po tehnologiji varjenja-lepljenja, ki odpravita vse vibracije in zagotavljata optimalno udobje pri poslušanju.

Združitev zvoka, emocij in občutkov

Znamka Focal, ki jo žene strast do glasbe, inovacij in oblikovanja, že od leta 1979 revolucionarno spreminja svet avdio sistemov. V francoski delavnici v Saint-Étiennu ekipe znamke Focal oblikujejo, razvijajo in izdelujejo sisteme po meri, da bi avdiofilom in ljubiteljem glasbe ponudili najboljši zvok. V prizadevanjih po odličnosti ponujajo vrhunske rešitve za zmogljivost in užitke. Naši znamki skupaj zasnujeta Hi-Fi arhitekturo vsake naše kreacije, da bi izboljšali slednji trenutek vašega potovanja in vam zagotovili diskretno in elegantno vgradnjo sistemov za izjemne akustične užitke.

DS in TOTALENERGIES

Večplastno zavezništvo

Naše partnerstvo z družbo TotalEnergies se je začelo z razvojem visokozmogljivih maziv, kasneje pa se je razširilo tudi na tehnologijo, moto šport in industrijo.

Inovativno sodelovanje

Od ustanovitve družbe DS Automobiles leta 2014 naši inženirji v sodelovanju z inženirji družbe TotalEnergies razvijajo visokozmogljiva maziva za vsa naša vozila. Prilagojena so posebej za vaš motor ter vam zagotavljajo nemoteno in varčno vožnjo. Izkoristite kombinacijo najboljšega strokovnega znanja za optimalna doživetja med vožnjo.

V osrčju tehnologije in zmogljivosti

Sodelovanje med znamko TotalEnergies in našim športnim oddelkom DS Performance, ki se je razširilo na dirkališča Formule E, je privedlo do pomembnih tehničnih inovacij, kot je zmanjšanje notranjega trenja v motorju. Preizkušene so bile v ekstremnih pogojih, tako da našim vozilom zagotavljajo optimalno zmogljivost in jim pomagajo zmagovati na dirkah.

DS Automobiles in NESPRESSO

Užitek
Skupne vrednote prefinjenosti in inovacij. Takoj po vstopu v naš DS Store vas pozdravimo s kavo Nespresso, ki bo poživila vaše čute.

Svet okusov

Družba DS Automobiles se je povezala z znamko Nespresso, s katero deli skupne vrednote, kot so izjemnost, prefinjenost in inovativnost. Nespresso je pionir in vzornik na področju vrhunske kave v kapsulah, zato si prizadeva za dolgoročno dobavo visokokakovostne kave, obenem pa skrbi za varstvo okolja in izboljšuje življenjske pogoje pridelovalcev kave.

DS Automobiles in MOËT & CHANDON

Edinstvenost
Skupina LVMH je simbol odličnosti in pristnosti, ki združuje številne pridelovalce vin in žganih pijač, ki so edinstveni v svetovnem merilu. Moët & Chandon in Dom Pérignon sta svetovno znani imeni, ki izvirata iz najprestižnejše regije za izdelavo žganih pijač na svetu.
Vsakodnevno ju vodi ista filozofija o popolnosti kot znamko DS Automobiles, zato je bila združitev teh dveh znamk neizogibna.

Edinstveni šampanjec

Znamka Moët & Chandon, ki jo vodi njen pionirski duh, že od nekdaj ustvarja šampanjec z neponovljivo identiteto. Moët & Chandon svoje neprekosljivo vinarsko znanje prenaša iz generacije v generacijo. Znamka DS Automobiles se je povezala z legendarno vinarsko hišo Moët Impérial, ki je najbolj dovršena in univerzalna med vsemi.

Ob nakupu novega vozila boste  v prodajnem salonu prejeli steklenico Moët & Chandon, s čimer želimo proslaviti začetek vaše nove poti z znamko DS Automobiles.

*Zloraba alkohola je zdravju škodljiva, zato ga uživajte v zmernih količinah.

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Novice DS

Bodite na tekočem z aktualnostmi, dogodki in novimi produkti znamke DS Automobiles.

Strokovno podkovano znanje

DS Automobiles se obkroža s strastnimi ženskami in moškimi, ki zagotavljajo resnično edinstveno francosko znanje in izkušnje.