POJDI NA VSEBINO

Aplikacija MyDS

Vaš osebni kotiček, kjerkoli in kadarkoli

VZPOSTAVITE POVEZAVO, ZAŽENITE VOZILO

Aplikacija MyDS je bila zasnovana tako, da lahko vzpostavite povezavo z vašim vozilo DS in njegovo okolico. Z enim samim klikom dostopite do vseh storitev Only You in podaljšajte svoje vozniške izkušnje pred, med in po vsaki vožnji. Vsi modeli DS so združljivi z aplikacijo MyDS.

Svet DS na vašem pametnem telefonu

Aplikacija MyDS

Vsakodnevna podpora

Pred potjo: poenostavite si življenje in povsem preprosto poiščite svoje vozilo DS.(i) Na vašem pametnem telefonu, ki ima internetno povezavo in funkcije za navigacijo.  

 

Med potjo: spremljajte svoje poti in porabo goriva. Aplikacija MyDS vas bo opozorila na naslednji termin vzdrževanja.(i) Na vašem pametnem telefonu, ki ima internetno povezavo in funkcije za navigacijo.  

 

Po opravljeni poti: spremstvo za vaše maksimalno udobje, ki vam omogoča, da se od vašega vozila DS do končne destinacije odpravite peš.(i) Na vašem pametnem telefonu, ki ima internetno povezavo in funkcije za navigacijo.  

 

Aplikacija MyDS vam po vsaki vožnji prikaže nabor prilagojenih storitev: doseg, število prevoženih kilometrov, servisni interval, kar vam po vsaki opravljeni poti omogoča boljše vzdrževanje vašega vozila DS.

Navodila za uporabo

Vse, kar morate vedeti o vašem vozlu DS

 

Dostopite neposredno do celotne dokumentacije vašega vozila z aplikacijo MyDS. Ne glede na to, ali vas zanimajo informacije o delovanju ali najboljše prakse za nego in vzdrževanje vašega vozila DS, imate vse na dosegu roke.

Poučni video posnetki DS

Izkoristite vse, kar vam lahko ponudi vaš DS

 

Ste pravkar kupili svoje vozilo DS in iščete pomoč ali informacije o njegovi opremi? Ugotovite, kako delujejo različne tehnologije vašega vozila z ogledom video posnetkom z navodili (poučni video posnetki). Poiščite vse informacije, ki jih iščete o vozilu in o delovanju opreme.

NADZIRAJTE SVOJE ELEKTRIČNO VOZILO NA DALJAVO

INFORMACIJE O DOSEGU

Pregledujte stanje napolnjenosti ali predvideni preostali doseg v realnem času. V hipu lahko pregledate stanje napolnjenosti in vnaprejšnje klimatiziranje vozila.

NASTAVITEV POLNJENJA

Medtem ko se vaše vozilo polni, lahko pregledate hitrost in predvideno trajanje polnjenja. Nastavite lahko tudi uro začetka časovno zamaknjenega polnjenja, na primer znotraj časovnega intervala nižje tarife.

VNAPREJŠNJE KLIMATIZIRANJE

S funkcijo za vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora lahko nastavite gretje ali hlajenje vašega vozila. Zasnovana je posebej za vaše udobje, zato je na voljo ne glede na to, ali je vozilo priključeno ali ne.

Poučne vsebine o daljinskem upravljanju za električne in priključne hibridne modele


 

Vklop daljinskega upravljanja

V tem poučnem video posnetku je pojasnjeno, kako se lahko prijavite v aplikacijo MyDS in vklopite daljinsko upravljanje E-TENSE. Korak za korakom ugotovite, kako se lahko naročite na to funkcijo, ki vam omogoča stalno obveščanje o stanju vašega vozila E-TENSE.

Daljinsko upravljanje

Oglejte si poučni video posnetek in se naučite uporabljati funkcije daljinskega upravljanja E-TENSE iz aplikacije MyDS. Korak za korakom ugotovite, kako si lahko nastavite svojo aplikacijo, da boste stalno obveščeni o stanju vašega vozila E-TENSE: preverite doseg baterije in njeno stanje napolnjenosti, na daljavo načrtujte polnjenje vozila ali njegovo vnaprejšnje klimatiziranje ob točno določenem času in na dneve po vaši izbiri.
Spoznajte vse storitve MyDS

Oglejte si našo serijo video posnetkov z navodili za uporabo (poučni video posnetki), ki vam bodo pomagali kar najbolje izkoristiti vaše vozilo in njegove storitve.

 

 

POMOČ NA CESTI
Prijavite okvaro in v realnem času spremljajte prihod vlečnega vozila. Prek aplikacije MyDS zaprosite za pomoč, vnesite informacije o svoji situaciji, potrdite svojo lokacijo in pokličite pomoč. 
SCAN MY CAR
Dostopite do interaktivne dokumentacije in prevzemite nadzor nad svojim vozilom DS. Prek aplikacije MyDS si oglejte dokumentacijo vozila in navodila za uporabo. Za več informacij poiščite po fotografiji ali poskenirajte svoj DS. 
SEND 2 NAV
Sestavite načrt poti in ga z enim klikom pošljite v navigacijski sistem vašega vozila DS. Prek aplikacije MyDS vnesite svoj cilj in ga pošljite vozilu ali pa uporabite Google Maps, Apple Map ali Waze za skupno rabo poti. 

Mobilnost

V aplikaciji MyDS lahko dostopate do storitev našega partnerja za mobilnost Free2move in pozabite na omejitve potovanja z avtomobilom: Mobility Pass in Free2move Services.

Storitve po meri

ONLY YOU, RAZKOŠJE POZORNOSTI

DS CLUB PRIVILÈGE: postanite član našega izjemnega kluba in doživite edinstvene trenutke.

 

DS ASSISTANCE: koristite brezplačno doživljenjsko pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu v Sloveniji in tujini.

 

S FREE2MOVE najemite model DS po vaši izbiri. Svoje vozilo preprosto rezervirajte s pametnim telefonom.

 
PRIDOBITE ŠE VEČ INFORMACIJ S FUNKCIJO SCAN

S pametnim telefonom lahko prek interneta pregledujete dokumentacijo vašega vozila DS.

 

1. Digitalno dokumentacijo prenesite iz aplikacije MyDS.

 

2. S kamero mobilnega telefona lahko zdaj skenirate dotični predel vašega vozila DS, da se vam prikažejo podrobne informacije o tem predmetu.

 

Preprosta, hitra in učinkovita funkcija Scan vam posreduje vse informacije, ki jih potrebujete.