POJDI NA VSEBINO

Omejene serije

Spoznajte naše modele

DS Automobiles vam po navdihu pariškega življenjskega sloga ponuja vrsto vozil v omejenih serijah.

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

Ta omejena serija je oda simbolnemu svetu pariških streh (franc. toits de Paris) in je navdihnjena z modrikasto sivo barvo cinka, ki jih prekriva. DS 3 CROSSBACK je na voljo v elegantnih odtenkih sive barve, ki se na zunanjih površinah odražajo v edinstvenem barvnem odtenku strehe, v notranjosti pa na tkanini sedežev. To moderno in umetniško izklesano kreacijo dopolnjujejo posebne identifikacijske ploščice in najnovejše tehnologije.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Pustite se čarom naše omejene serije »LOUVRE«, ki je nastala v sodelovanju s prestižnim pariškim muzejem. Silhueto vozila DS 7 CROSSBACK poudarjajo edinstvene, še nikoli videne kreacije, medtem ko integrirana aplikacija »Dan v Louvru«, posneta posebej za ta model, popestri vaša potovanja z umetnostjo.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE je zasnovan z namenom, da vas spominja na večer v operi in vas očara z valčkom ekskluzivnih dekorativnih dodatkov, ki izpopolnjujejo njegovo očarljivo silhueto. Ta omejena serija s svojo končno obdelavo in prefinjenostjo uteleša strokovno podkovano znanje znamke DS Automobiles.

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE

Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE v omejeni seriji predstavlja dinamično izvedbo priključnega hibrida. Kombinacija moči in elegance zagotavlja varno vožnjo in brezmejno pogonsko moč.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE

Kolekcija DS 4 Esprit de Voyage je bila zasnovana z namenom, da umetnost potovanja v francoskem slogu popelje na novo raven. Ta izjemen model je zasnovan kot dragulj elegance, kombinacija edinstvenih oblikovalskih spretnosti in poetičnega podpisa, ki poudarjajo njegovo edinstvenost.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

Kolekcija DS 7 Esprit de Voyage vas vabi, da na edinstven način izkusite dobro počutje in si privoščite pobeg v neznano v osrčju umetnosti potovanja v francoskem slogu. Ekskluzivni in prefinjeni model krasi podpis v simbolizirani podobi svetlobnih žarkov, ki bodo vaša potovanja spremenili v pravo poetično doživetje.

DS 9 ESPRIT DE VOYAGE

DS 9 Esprit de Voyage dopolnjuje kolekcijo Esprit de Voyage, ki je oda izjemnemu strokovno podkovanemu znanju. Ekskluzivna izvedenka povzdiguje umetnost in strast potovanja v francoskem slogu ter poudarja prefinjenost, odličnost in ustvarjalnost, ki so značilni za znamko DS Automobiles.

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

DS 3 Esprit de Voyage dopolnjuje kolekcijo Esprit de Voyage, posvečeno poveličevanju strokovno podkovanega znanja znamke DS. Obogaten je s posebnimi detajli, ki izražajo strast do francoske umetnosti potovanja in vas vabi, da se med vožnjo naužijete edinstvenih doživetij.