POJDI NA VSEBINO

Vsebina je v pripravi
Hvala za razumevanje.

Konfigurator DS 4 
Ali želite kupiti novo kompaktno limuzino DS 4?
Razpoložljive izvedenke
Vaša kompaktna limuzina je na voljo v več izvedenkah: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, ESPRIT DE VOYAGE, RIVOLI in OPERA. Za vse izvedenke je na voljo bogat izbor serijske in dodatne opreme, ki ugodi vsem vašim zahtevam.
Možnost izbire med različnimi pogonski sklopi
Odvisno od izbrane izvedenke bo vaš DS 4 na voljo z bencinskim motorjem PureTech, dizelskim motorjem BlueHDi ali priključnim hibridnim pogonskim sklopom E-TENSE. Da bi vam zagotovili maksimalno udobje, je DS 4 na voljo z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ne glede na izbrani motor.
Oblikovna zasnova notranjosti in zunanjosti po vašem okusu
Podobo vašega DS 4 lahko prilagodite svojemu okusu do najmanjših podrobnosti po zaslugi številnih razpoložljivih opcij: izbira notranjega ambienta, barve karoserije in strehe ali celo platišč. Polepšajte svojega DS 4 in zanj izberite podobo po vašem okusu.
Mere
Da bi vam bilo čim bolj udobno, DS 4 meri v dolžino 4400 mm, v širino skupaj z zloženimi zunanjimi ogledali 1866 mm in v višino 1470 mm. Poleg 430-litrskega prtljažnika ima DS 4 tudi številna odlagalna mesta, ki ponujajo praktične in funkcionalne rešitve za odlaganje.
Oprema
DS 4 vam nudi pester izbor opreme, s katero se boste v vozilu počutili še bolje in varneje. Glede na izbrano izvedenko vam je na voljo naslednja oprema: 4-smerno nastavljivi vzglavniki, nastavljiv prednji del sedišča voznikovega sedeža, ogrevan volan, ogrevana prednja sedeža s funkcijo masaže in prezračevanjem.