POJDI NA VSEBINO

DS 7 E-TENSE 4x4 360

Atletski in veličasten

DS 7 E-TENSE 4x4 360

Emblem DS Performance

Na prednjem delu vozila je nameščen emblem »DS PERFORMANCE«, zaščitni znak te dinamične izvedenke, ki se po moči razlikuje od vseh drugih izvedenk iz izbora DS 7.

DS IRIS SYSTEM

Za DS 7 smo zasnovali virtualno in tehnološko napredno voznikovo mesto. Zanj sta na voljo 12,3-palčna digitalna instrumentna plošča in veliki 12-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti, s katerih boste lahko z nekaj dotiki prebirali vse bistvene informacije in uživali v izjemnem udobju.

21-palčna platišča BROOKLYN

Za izvedenko E-TENSE 4x4 360 so ekskluzivno na voljo nova 21-palčna aluminijasta platišča BROOKLYN, ki v kombinaciji z zavornimi sedli »DS PERFORMANCE« poskrbijo, da DS 7 izstopa iz množice.

Notranjost Opéra v drapiranem napa usnju (za doplačilo)

Vsaka najmanjša podrobnost v notranjosti vozila DS 7 na priključni hibridni pogon je prežeta z eleganco, do izraza pa pridejo tudi prefinjena končna obdelava in visokokakovostni materiali, kot na primer napa usnje. Sedeži te izjemne notranjosti pa pridejo še posebej do izraza zaradi kakovostne izdelave po najpristnejši tradiciji strokovno podkovanega francoskega znanja izdelave paščkov zapestnih ur.

Neslišno delovanje in udobje v vožnji

Izkoristite prednosti optimalne zvočne izolacije, ki jo dodatno okrepijo večplastna stekla: priključni hibrid DS 7 vam tako zagotavlja brezskrbno in hkrati prožno vožnjo.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Za vašo varnost se inteligentna prednja žarometa DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagajata okolici, da spremenita jakost osvetlitve glede na zunanje pogoje (mesto, podeželje, čas …) in usmerita svetlobo v ovinkih, s čimer izboljšata vidljivost v vogalih.
HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Za volanom vozila DS 7 boste lahko uživali v neprimerljivih izkušnjah med poslušanjem zvoka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Avdio sistem vsebuje 14 zvočnikov, med katerimi sta tudi nizkotonski zvočnik in ojačevalnik s skupno močjo 690 vatov za izjemno zvokovno potopitev v svet glasbe.
Skrbno izdelane podrobnosti
Notranjost OPÉRA v napa usnju črne barve Basalte ali sive barve Perle z dizajnom paščka zapestne ure, notranjost RIVOLI v usnju črne barve Basalte in notranjost Alcantara® v črni barvi združujejo prefinjeno izdelavo in udobje.
Notranjost OPÉRA sive barve Perle
Notranjost OPÉRA črne barve Basalte
Notranjost RIVOLI v usnje črne barve Basalte
Notranjost Alcantara® črne barve

Visokozmogljivi hibrid

E-TENSE 360 KM s štirikolesnim pogonom

Koncentrat moči in inteligence

Z motorjem E-TENSE, ki je s 360 konjskimi močmi eden najmočnejših v svojem razredu in s štirikolesnim pogonom vam DS 7 zagotavlja povsem varno vožnjo in brezmejno vlečno moč na vseh vrstah podlage.

Strokovno znanje dvojnega prvaka

Razvojno zasnovo in natančno izdelavo motorja in podvozja je nadzorovala športna ekipa DS Performance, ki je v sezonah 2019 in 2020 osvojila čisto vse možne naslove prvaka v Formuli E, zaradi česar se vozilo ponaša z izjemno lego na cesti. DS 7 E-TENSE 4x4 360 je dinamično brezskrbnost popeljal v nove višave. Izjemno natančna izdelava je plod brezkompromisnega ravnovesja med izjemno lego na cesti in ultimativnim udobjem.

STORITVE PO MERI

Only You

Spoznajte naš program storitev po meri

Asistenca

Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco