POJDI NA VSEBINO

Vsebina je v pripravi
Hvala za razumevanje.

Konfigurator DS 7
Želite kupiti novega SUV-ja znamke DS Automobiles?

Vašega novega SUV-ja s priključnim hibridnim pogonom lahko prilagodite po svojem okusu, pričakovanjih in potrebah: končna obdelava, tip motorja, oprema, oblikovna zasnova...

Privoščite si takega SUV-ja, kakršnega ste si zaželeli.

Razpoložljive izvedenke
Vaš SUV je na voljo v več izvedenkah: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, PERFORMANCE LINE +, ESPRIT DE VOYAGE, RIVOLI in OPERA. Za vse izvedenke je na voljo bogat izbor dodatne opreme in dodatkov, ki bo ugodil vsem vašim zahtevam.
Možnost izbire med različnimi pogonski sklopi
Ne glede na izbrani nivo opreme lahko izbirate med bencinskim motorjem PureTech, dizelskim motorjem BlueHDi ali priključnim hibridom E-TENSE z visokozmogljivim motorjem s 360 konjskimi močmi in štirikolesnim pogonom. Za zagotovitev maksimalnega udobja so vse izvedenke tega modela vozila opremljene z 8-stopenjskim menjalnikom.  
Oblikovna zasnova notranjosti in zunanjosti po vašem okusu
Podobo vašega SUV-ja lahko prilagodite svojemu okusu po zaslugi številnih opcij za individualizacijo podobe: izbira notranjega ambienta, barve karoserije in celo platišč. Polepšajte svoje vozilo in si sestavite vozilo, ki vam je podobno.
Mere
Vaše vozilo meri v dolžino 4593 mm, v širino skupaj z zloženimi zunanjimi ogledali 1891 mm in v višino 1637 mm. Ta hibridni SUV ponuja prostoren prtljažnik, ki ima kar 555 litrov prostornine. Za še več udobja in priročnosti je vaše vozilo opremljeno s številnimi odlagalnimi mesti.
Oprema
Vaš SUV vam nudi pester izbor opreme, s katero se boste v vozilu počutili še bolje in varneje. Glede na izbrano izvedenko vam je na voljo naslednja oprema: prostoročni dostop in zagon, paket Advanced Safety, samodejno zaviranje v sili, novi sistem za informacije in razvedrilo DS IRIS SYSTEM, nova osvetlitev DS PIXED LED 3.0 in novi visokozmogljivi motor E-TENSE 360 s 360 konjskimi močmi in štirikolesnim pogonom.