POJDI NA VSEBINO

Vsebina je v pripravi
Hvala za razumevanje.

Konfigurator DS 9
Se zanimate za limuzino visokega razreda DS 9?

 

Z našim konfiguratorjem DS si lahko sestavite vaše novo vozilo v podobi, ki vam ustreza. Sestavite svojo novo hibridno limuzino v podobi, ki vam ustreza in glede na vaše želje in potrebe: nivo opreme, tip motorja, oprema, oblikovna zasnova...

Razpoložljive izvedenke
Poiščite svojo limuzino, ki je s hibridnim pogonom na voljo v naslednjih izvedenkah: RIVOLI +, ESPRIT DE VOYAGE in OPERA. Za obe izvedenki je na voljo bogata paleta vrhunske dodatne opreme in dodatkov, ki bodo ugodili vsem vašim potrebam.
Možnost izbire med različnimi močmi motorja
Pri vseh izvedenkah modela DS 9 lahko izbirate med različnimi hibridnimi motorji E-TENSE. Za zagotovitev maksimalnega udobja so vse razpoložljive izvedenke DS 9 opremljene z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom.
Oblikovna zasnova notranjosti in zunanjosti po vašem okusu
Podobo vašega DS 9 lahko prilagodite svojemu okusu po zaslugi številnih opcij za individualizacijo podobe: izbira notranjega ambienta, barve karoserije in strehe ali celo platišč.
Mere
Vaš DS 9 meri v dolžino 4934 mm, v širino skupaj z zloženimi zunanjimi ogledali 1932 mm in v višino 1460 mm. Za več udobja priključna limuzina ponuja velik prtljažnik s 510 litri prostornine.
Oprema
Pri modelu DS 9 vam je glede na izbrano izvedenko na voljo naslednja oprema: vrtljiva ura B.R.M R180, ki se prikaže ob zagonu vozila, električno zložljiva zunanja ogledala s preklopom v položaj za vzvratno vožnjo in s spominskimi nastavitvami, paket visokokakovostnih električnih sedežev in paket poliambientalne osvetlitve, s katerim lahko prilagodite ambientalno osvetlitev vozila po svojem okusu.