POJDI NA VSEBINO

DEDIŠČINA

Izumljanje avtomobila prihodnosti
Leta 2014 ustanovljena znamka DS Automobiles je postala simbol drznosti in inovativnosti. Navdih za svoj nastanek je črpala iz originalnega modela DS, ki je bil leta 1955 predstavljen na avtomobilskem salonu v Parizu. Danes združuje najboljše strokovno znanje in izkušnje, s katerim spreobrača uveljavljene avtomobilske zapovedi in si zamišlja avtomobile za prihodnje generacije.

Rojstvo znamke DS: navdihujoča ikona

Leta 1955 se je na avtomobilskem salonu v Parizu pojavil prvi DS, ki je povzročil pravo senzacijo in za vedno zaznamoval zgodovino avtomobilov. Inovativni, graciozni in prestižni model je utelešal francosko strokovno znanje in izkušnje ter avantgardni duh, ki še danes opredeljuje filozofijo našega DNK-ja in navdihuje vse naše stvaritve.

Brezčasne tehnološko prepoznavne značilnosti

Naše ekipe se razvojne zasnove vseh modelov, od originalnega DS iz prejšnjega stoletja do današnjih in jutrišnjih modelov, lotijo z enako vnemo po avantgardnosti, prepoznavnosti in eleganci, da bi skupaj z njimi ponovno odkrile izvirne tehnologije, kot so smerni žarometi ali hidravlično vzmetenje, in jih preoblikovale v prepoznavne elemente identitete, ki so prilagojeni novim pričakovanjem mobilnosti.

EDINSTVEN

DS PIXEL LED VISION 3.0

Prvi DS je od drugih izstopal s svojimi smernimi žarometi. Za vašo varnost se inteligentna prednja žarometa DS DS PIXEL LED VISION 3.0, s katerima je opremljen DS 7, prilagajata okolici, da spremenita jakost osvetlitve glede na zunanje pogoje (mesto, podeželje, čas…) in usmerita svetlobo v ovinkih, s čimer izboljšata vidljivost v vogalih.

Zavoljo funkcije PIXEL lahko vozite z dolgimi lučmi, brez da bi zaslepili potnike v vozilu, ki vozi pred vami ali ki prihaja iz nasprotne smeri.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Hidravlično vzmetenje, ki je eden od izvirnih elementov znamke DS Automobiles, je svoje mesto prepustilo vzmetenju DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, ki v realnem času analizira podatke s cestišča, da nastavi trdo ali prožno vzmetenje in zagotovi najvišjo možno stopnjo udobja. 
DS CORNETS
Na vsaki strani naših modelov DS 9 so po navdihu legendarnih modelov DS nameščene stranske pozicijske luči DS Cornets. Tanke in prefinjene luči se pridružujejo simboličnemu svetlobnemu podpisu tega elegantnega modela. 

Pisanje jezika DS se nadaljuje

Naše ekipe inženirjev in oblikovalcev, ki jih žene bogata preteklost znamke DS Automobiles in naše avantgardne vrednote, neumorno vlagajo svoje izjemno strokovno znanje in izkušnje s področja prestiža na francoski način, da bi še naprej pisale našo zgodovino in oblikovale avtomobile prihodnosti. Pod njihovim strokovnim očesom nastajajo naši tehnološko napredni avtomobili, prežeti z neprimerljivo silhueto in osebnostjo.

Edinstvena identiteta

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Novice DS

Bodite na tekočem z aktualnostmi, dogodki in novimi produkti znamke DS Automobiles.

Free2Move

Dobrodošli v novo dobo mobilnosti