POJDI NA VSEBINO

ELEKTRIČNA VOZILA

100-odstotno električni pogon brez nobenih kompromisov

Poleg tega, da je naša izvedenka na 100 % električni pogon ohranila enako prostornost v notranjosti kot DS 3, vam ponuja tudi užitke in udobje v vožnji. Zahvaljujoč njegovemu motorju E-TENSE, v katerega so vgrajene tehnologije, zaslužne za številne zmage znamke DS Automobiles v Formuli E v sezonah 2019 in 2020, vam je na voljo kar 400 kilometrov dosega (po ciklu WLTP). Koncentrat zmogljivosti in elegance.

DS 3 E-TENSE 100 % električni

100 % električna prefinjenost

Čisto in intenzivno vožnjo z našim električnim modelom odlikujejo takojšnji pospeški in pomirjujoča tišina, ki uporabniku zagotavljajo neprimerljivo udobje pri uporabi.

PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA VOZILA

Čista in zmogljiva vožnja

DS 3 E-TENSE na električni pogon vam ponuja brezkompromisno zmogljivost:

 

  • Preplet stila in udobja za nepozabne užitke v vožnji.
  • Učinkovitost brez emisij in tresljajev.
  • Takojšnji pospeški.

Vožnja brez omejitev

Pomagajte izboljšati kakovost zraka v mestu in izkoristite določene vozne pasove in parkirna mesta, ki so rezervirana za vozila z nizkimi emisijami. Mesto vam odpira svoja vrata.

Državne subvencije

Za električno vozilo vam je na voljo državna subvencija. Vse podrobnosti si lahko preberete na spletni strani Eko sklada.

Prihranki pri stroških vzdrževanja

Električna vozila so opremljena s poenostavljenim motorjem, zato potrebujejo malo vzdrževanja:

 

  • Manj obrabnih delov za zamenjavo.
  • Zavorni koluti se obrabijo manj hitro.
  • Menjava olja in filtra nista več potrebna.

MOČ IN OKRETNOST

Načini vožnje

Za volanom DS 3 E-TENSE imate na voljo tri načine vožnje, ki iz baterije črpajo različno količino energije. 

V načinu eko lahko svojemu električnemu vozilu omogočite večji doseg. Nekatere funkcije, kot na primer temperatura potniškega prostora in recikliranje zraka, delujejo na nekoliko spremenjen način, da se zagotovi manjšo izgubo energije. 

Način sport vam omogoča več užitkov v vožnji. Po vklopu zagotovi vašemu vozilu DS 3 E-TENSE največjo moč in najvišji navor za razburljive izkušnje. 

Normalni način pa nadzoruje razne parametre vozila, da vam na vsaki poti zagotovi najvišjo raven udobja.

Regenerativno zaviranje

Zahvaljujoč našemu udejstvovanju v Formuli E, smo razvili več inovacij, med katerimi je tudi zaviranje z rekuperacijo energije. Podobno kot zavora motorja, ta funkcija med fazami upočasnitve pretvarja kinetično energijo v električno, s katero polni baterijo vašega električnega vozila. Z rekuperacijo energije med zaviranjem lahko med vožnjo po mestu povečate doseg vašega vozila DS 3 za do 20 %. Funkcijo lahko vklopite z enim samim pritiskom na prestavno ročico.

Predhodno toplotno klimatiziranje

S programiranjem ogrevanja vašega vozila DS 3 E-TENSE lahko povečate doseg baterije. To funkcijo lahko nastavite v vozilu prek zaslona na dotik ali daljinsko s pomočjo aplikacije MyDS. Tako boste vstopili v električno vozilo z idealno temperaturo v notranjosti in predhodno segreto baterijo, s čimer vam lahko zagotovi optimalno delovanje.

SUBVENCIJE IN DAVČNE UGODNOSTI (HIDDEN)

Spoznajte svoje prednosti.

ECO-SAVINGS WIDGET NOT AVAILABLE (HIDDEN)

Izračunajte doseg

Nastavite spodnje parametre in ugotovite, koliko znaša vaš dejanski doseg
POLNJENJE
Vedno je pravi čas za polnjenje
Obstaja več načinov polnjenja baterije vašega električnega vozila. Trajanje polnjenja pa je seveda odvisno od načina polnjenja, ki ga izberete.

Vozilo lahko polnite na običajnih parkirnih mestih. Ponoči pri sebi doma, podnevi pa na primer v službi. Na daljših poteh lahko naredite krajši premor in se zaustavite na postaji za hitro polnjenje. Na ta način boste v 30 minutah napolnili baterijo do 80 % dosega.

Naše rešitve se prilagajajo vašim potrebam

DS Automobiles vam ponuja pomoč pri izbiri in montaži rešitve za polnjenje, ki je najbolj primerna za vaše potrebe: od preproste gospodinjske vtičnice do montaže postaje Wallbox, ki vam jo nudi naš partner GIA SERVIS d.o.o..

Aplikacija MyDS

Informacije o dosegu

Z aplikacijo MyDS lahko sproti pregledujete doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Med fazami polnjenja lahko spremljate celo hitrost in trajanje polnjenja.

Polnjenje na daljavo

S funkcijo za daljinski nadzor polnjenja lahko aplikacijo MyDS uporabljate za sprožitev polnjenja ali preklop na programsko nastavljivo polnjenje. Ta funkcija omogoča polnjenje v za vas bolj ugodnih časovnih intervalih.

Gretje in klimatiziranje na daljavo

S funkcijo za vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora lahko nastavite gretje ali hlajenje vašega vozila. Funkcija je bila zasnovana za vaše udobje in vam pomaga povečati doseg vaše baterije, če se vozilo polni.

DS 3 E-TENSE

100 % električni