POJDI NA VSEBINO
Motorji in specifikacije
Razpoložljivi motorji
Moč in okretnost

Naužijte se izjemnih dinamičnih zmogljivosti, ki so v popolnem sozvočju z vašo okolico po zaslugi priključnih hibridnih motorjev E-TENSE.

 

Izberite vrsto pogona in spoznajte motor, ki je primeren za vas.

Moč motorja (kW/KM)
264.0
Prostornina motorja
1598.0
E-TENSE 360 4X4
Prenesite cenik in tehnične podatke
Mere
Oglejte si mere
Zunanje mere
Višina
1460.0 mm
Širina
2079.0 mm
Dolžina
4934.0 mm
Notranje mere
Število sedežev
5
Prtljažni prostor
Uporabna prostornina
510.0 L
UDOBJE IN PROSTORNOST
Kvintesenca elegance in udobja
Naj ima vsak dovolj prostora

Masažni, ogrevani in prezračevani sedeži nudijo vozniku in potnikom vozila DS 9 neprimerljivo udobje.

 

Zahvaljujoč 2,89 metra dolgi medosni razdalji DS 9 ponuja prostoren in udoben potniški prostor. Na sredini med zadnjimi sedeži se nahaja eleganten naslon za roke, ki ga prekriva napa usnje. Na njem se nahajajo vtičnice USB in stikala za vklop masaže na zadnjih sedežih.

Zvočni ambient
DS 9 uvaja novo raven zvočnega udobja. Naši strokovnjaki so razvili večplastna stekla z zvočno izolirano folijo, ki v kombinaciji s karoserijo, izdelano po tehnologiji varjenja-lepljenja, odpravijo vibracije ter zagotavljajo umirjeno vožnjo brez nobenega stresa. Tema tehnološko naprednima podvigoma se pridružuje še naš Hi-Fi sistem FOCAL Electra® in njegovih 14 zvočnikov s 515 W, ki zagotavljajo neprimerljivo čist zvok.
Oglejte si vaš sanjski DS 9
Barve karoserije in oblazinjenja
STORITVE PO MERI
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem