DS POPRODAJNE STORITVE

Če želite, da bo vaš DS še dolgo brezhibno deloval, da boste morali redno vzdrževati in s pozornostjo. Ponujamo vam široko paleto servisnih možnosti.

 

DS

KAKOVOST PROIZVAJALCA

Odkrijte vse naše poprodajne storitve.

REDNI SERVISNI PREGLED

Z Letnim servisnim pregledom za vašo brezskrbnost lahko preverite stanje svojega vozila. Naši servisni svetovalci priporočajo, da vsako leto opravite redni pregled vzdrževanja, oziroma opravite kontrolni pregled, s katerim se lahko izognete morebitnim kasnejšim dražjim posegom. Izognite se neprijetnim presenečenjem in poskrbite, da bo vožnja vedno optimalno udobna in varna.

menjava olja

KONTROLNI IN PRE-TEHNIČNI PREGLED

DS

Kontrolni pred-tehnični pregled in letni kontrolni servis DS vam omogočata, vnaprej odkriti morebitna potrebna popravila in se tako izogniti presenečenjem.

NADOMESTNI DELI DS

Originalni rezervni deli DS so izdelani po strogih tehničnih predpisih, ki veljajo tudi za proizvodnjo vašega vozila.
Rezervne dele so preizkusili naši strokovnjaki: testi zanesljivosti, vzdržljivosti, odpornosti in posebni testi nekaterih specifičnih delov, kot so na primer testna trčenja.
Med vožnjo ste lahko brez skrbi!

DS Automobiles logo

PNEVMATIKE

DS

Pnevmatike tvorijo edino vez med vozilom in cestiščem. Stični predel s tlemi je približno enak površini dlani, zato je bistvenega pomena, da so pnevmatike stalno v brezhibnem stanju.


DODATNA OPREMA DS

DS dodatna oprema

Nepogrešljiva dodatna oprema za osebno noto vašega vozila ter popolne izlete in potovanja.

Z dodatno opremo DS boste lahko vozilo prilagodili vrsti njegove uporabe. V ta namen vam DS ponuja celovit izbor dodatne opreme, ki je zasnovana posebej za vaše vozilo.

VEČ INFORMACIJ