PNEVMATIKE BISTVEN SESTAVNI DEL ZA VAŠO VARNOST

Pnevmatike tvorijo edino vez med vozilom in cestiščem. Stični predel s tlemi je približno enak površini dlani, zato je bistvenega pomena, da so pnevmatike stalno v brezhibnem stanju.

VZDRŽEVANJE PNEVMATIK

Redno preverjajte tlak v pnevmatikah. Rahlo nižja vrednost, ki jo povzroči naravni pretok zraka preko sestavnih delov, je povsem normalna. Zimske temperature prav tako povzročijo znižanje tlaka v pnevmatikah. Ne pozabite pnevmatik napolniti za 0,2 bar več od predpisane vrednost, in s tem nadomestiti učinke hladnega zraka.


Vzdrževanje pnevmatik vključuje:

  • Montaža in centriranje pnevmatik
  • Menjava ventilov
  • vizualne kontrole* vključno s poročilom o opravljenih posegih* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda.


PONUDBA PNEVMATIK

So varnost, stabilna lega na cesti in užitki v vožnji za vas bistvenega pomena?
Pnevmatike, ki jih ponuja DS SERVICE ustrezajo zahtevam glede velikosti; v naših servisnih delavnicah vam je na voljo ponudba, ki je:

  • celovita: letne pnevmatike, zimske pnevmatike,
  • primerna za več znamk vozil
  • za vse velikosti pnevmatik,
  • prilagojena starosti vašega vozila.

Naši strokovnjaki poznajo vaše vozilo do najmanjše podrobnosti in so zato tudi edini, ki vam lahko priporočijo najbolj ustrezne pnevmatike.
Ravno DS je tisti, ki kot proizvajalec opredeli tehnične karakteristike pnevmatik za vaše vozilo.
Strokovnjaki v naši delavnici pa bodo znali prepoznati že najmanjše znake obrabe pnevmatik in vam bodo predlagali ponudbe za posebne postopke montaže in balansiranja vaših pnevmatik.

ZIMSKE PNEVMATIKE: VARNOST IMA PREDNOST

Ste vedeli? Pri temperaturi nižji od 7 °C se zmogljivost pnevmatik zmanjša.
Opremite svoje vozilo z zimskimi pnevmatikami: na zasneženi cesti se boste pri hitrosti 50 km/h ob zaviranju zaustavili kar 30 metrov prej!
Oglejte si ponudbo zimskih pnevmatik, ki je na voljo v servisu DS SERVICE. 

HRAMBA VAŠIH PNEVMATIK

Se želite celo sezono voziti z ustreznimi pnevmatikami, ne da bi morali skrbeti še za hrambo pnevmatik?

pri pooblaščenem servisu DS SERVICE lahko svoje pnevmatike tudi shranite.
Poskrbeli bomo za ustrezno hrambo vaših pnevmatik, njihovo čiščenje in kontrolo obrabe. Ko bo napočil trenutek za medsebojno zamenjavo pnevmatik, vas bomo na to vnaprej opozorili.