POJDI NA VSEBINO
POUČNI VIDEO POSNETKI IN NAVODILA ZA UPORABO
DS 7
Oglejte si serijo video posnetkov z navodili za uporabo (poučni video posnetki) in filme o tehnologiji v formatu 3D, ki vam bodo pomagali odkriti prednosti opcijske opreme, ki je vgrajena v vaše vozilo.
Poučni video posnetki
Oglejte si poučne video posnetke za vse izvedenke DS 7
INFORMACIJSKO RAZVEDRILNI SISTEM DS
V tem video posnetku si oglejte, kako deluje INFORMACIJSKO RAZVEDRILNI SISTEM DS. Naučite se:
 
  • nastaviti INFORMACIJSKO RAZVEDRILNI SISTEM,
  • individualno prilagoditi vsebino zaslona na dotik in informacije za voznika,
  • dodati ali odstraniti strani z zaslona na dotik.
DS NIGHT VISION

Oglejte si video posnetek in spoznajte delovanje sistema DS NIGHT VISION. Sistem z infrardečo kamero v realnem času zaznava pešce in živali na cesti in v njeni okolici. Naučite se, kako:

 

  • vam zaslon prikaže, da je sistem pripravljen,
  • prikazati nočno vidljivost,
  • se vklopi ali izklopi opcija NIGHT VISION.
SISTEM DS IRIS

Oglejte si video posnetek in spoznajte delovanje sistema DS IRIS SYSTEM. Naš inovativni in intuitivni informacijski ekosistem združuje povezljivo navigacijo in osebnega pomočnika. Naučite se:

 

  • dostopiti do funkcij voznikovega zaslona,
  • vklopiti osebni prikaz,
  • dostopiti do vseh funkcij vašega DS 7,
  • prikazati center za obvestila in najpogosteje uporabljene funkcije.

PREDSTAVITVENI VIDEO POSNETKI

Oglejte si video posnetke, v katerih so predstavljene tehnologije, ki so na voljo v DS 7

DS PIXEL LED VISION 3.0

Za vašo varnost se inteligentna prednja žarometa DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagajata okolici, da spremenita jakost osvetlitve glede na zunanje pogoje (mesto, podeželje, čas …) in usmerita svetlobo v ovinkih, s čimer izboljšata vidljivost v vogalih.

 

Zavoljo funkcije PIXEL lahko vozite z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepili potnike v vozilu, ki vozi pred vami ali ki prihaja iz nasprotne smeri.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Inteligentni sistem vzmetenja deluje v povezavi s kamero, ki se nahaja na zgornjem delu vetrobranskega stekla in z več zaznavali, s katerimi sproti skenira nepravilnosti na cestišču. V nekaj mili sekundah posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej. Na podlagi teh informacij vzpostavi trše ali mehkejše vzmetenje, da vam zagotovi optimalno udobje.
DS NIGHT VISION
Infrardeča kamera, ki je vgrajena v okrasno masko DS 7, zaznava pešce in živali na razdalji od 50 do 100 metrov in jih prikaže na digitalni instrumentni plošči, tako da lahko vnaprej predvidite nevarnost in se varno odzovete. To je velika pridobitev na področju varnosti, ki vam zagotavlja umirjeno vožnjo tudi sredi noči.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Sistem zaznaval in kamere tako podnevi kot ponoči analizira znake utrujenosti ali raztresenosti voznika in tudi smer vozila. V primeru nepozornosti ali nezadostne zbranosti se na digitalni instrumentni plošči prikaže opozorilo, v potniškem prostoru pa se oglasi zvočni signal.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativen sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno usmeri vozilo DS 7 v položaj na voznem pasu, ki ga je izbral voznik. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.
RAZŠIRJENI SISTEM ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV
Zagotovite si optimalno varnost z razširjenim sistemom za prepoznavanje prometnih znakov, ki poleg prometnih znakov z omejitvami hitrosti zaznava tudi nekatere signalizacijske table in jih vozniku v realnem času prikaže na sredinski instrumentni plošči.
HiFi sistem FOCAL Electra®
Za volanom DS 7 boste lahko uživali v neprimerljivih izkušnjah med poslušanjem zvoka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Avdio sistem vsebuje 14 zvočnikov, med katerimi sta tudi nizkotonski zvočnik in ojačevalnik s skupno močjo 515 vatov za izjemno zvokovno potopitev v svet glasbe.
SISTEM DS IRIS
SISTEM DS IRIS je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika z zaslonom na dotik in glasovnim prepoznavanjem. SISTEM DS IRIS izvrši vse vaše ukaze natanko tako, kot želite.
360 Vision

DS 7 je opremljen z novimi digitalnimi kamerami na prednjem in zadnjem delu, ki na velikem 12-palčnem zaslonu na dotik optimalno prikažejo posnete slike.

 

360 Vision je video pomoč za izvajanje vseh manevrov pri nizki hitrosti. Prikaže pogled na vozilo »od zgoraj« in njegovo okolico. Med premikanjem vozila se prikaz sproti posodablja.

TEHNOLOGIJA E-TENSE

Oglejte si naše poučne video posnetke za priključne hibridne modele.

 

 

Kako deluje DS 7 ?
Udobni in učinkoviti priključni hibridni motorji DS 7, ki lahko dosežejo tudi 360 konjskih moči in ponujajo štirikolesni pogon, vam zagotavljajo umirjeno in prijetno vožnjo na poteh v premijskem razredu. Oglejte si razne načine polnjenja in trajanje polnjenja v teh načinih ter razne barve svetlobnih vodil, ki zasvetijo pod loputo polnilnega priključka.

Rešitve za polnjenje partnerja Free2move

Oglejte si naše poučne video posnetke o koriščenju storitev našega partnerja Free2move

 

 

DS Automobiles x Free2move: prijavaOglejte si poučne video posnetke o rešitvah za polnjenje. V tem poučnem video posnetku je prikazano, kako se v aplikaciji Free2move naročite na storitev »Charge My Car«. Sledite korakom in izkoristite vse njene funkcije: iskanje prostih javnih polnilnic, ki so primerne za vaše električno ali priključno hibridno vozilo, načrtovanje potovanja in poenostavljeno plačilo. S storitvijo »Charge My Car«, do katere lahko dostopite neposredno prek pametnega telefona ali zaslona v vašem vozilu, bodo vaša potovanja še bolj enostavna, kjerkoli v Evropi se nahajate.

Polnjenje električnega ali priključnega hibridnega vozila


V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako s funkcijo »Charge My Car« aplikacije Free2move, ki je neposredno dostopna z zaslona v vašem vozilu ali pametnega telefona, poiščete najbližjo, najvarčnejšo ali najhitrejšo polnilno postajo. Nato s kartico za polnjenje ali pametnim telefonom zaženite in zaustavite polnjenje svojega električnega vozila ali priključnega hibrida na katerikoli postaji v omrežju Free2move.

Priprava na potovanje


Sledite navodilom v tem poučnem video posnetku in se pripravite na daljše potovanje z električnim ali priključnim hibridnim vozilom s storitvijo »Charge My Car«, ki je na voljo v aplikaciji Free2move. Zagotovite si dostop do največjega evropskega omrežja polnilnih postaj in določite optimalen načrt poti, ki bo olajšal tudi najdaljša potovanja.