POJDI NA VSEBINO
POUČNI VIDEO POSNETKI IN NAVODILA ZA UPORABO

Želite v celoti izkoristiti vse prednosti, ki jih ponuja vaše vozilo DS?

 

Naši poučni video posnetki in dokumentacija vas bodo v pomoč pri njegovi uporabi.

Drugi modeli
Rešitve za polnjenje E-TENSE
Oglejte si naše poučne video posnetke za električne in priključne hibridne modele DS.

Vklop daljinskega upravljanja

 

V tem poučnem video posnetku je pojasnjeno, kako se lahko prijavite v aplikacijo MyDS in vklopite daljinsko upravljanje E-TENSE. Korak za korakom ugotovite, kako se lahko naročite na to funkcijo, ki vam omogoča stalno obveščanje o stanju vašega vozila E-TENSE.

Daljinsko upravljanje


Oglejte si poučni video posnetek in se naučite uporabljati funkcije daljinskega upravljanja E-TENSE iz aplikacije MyDS. Korak za korakom ugotovite, kako si lahko nastavite svojo aplikacijo, da boste stalno obveščeni o stanju vašega vozila E-TENSE: preverite doseg baterije in njeno stanje napolnjenosti, na daljavo načrtujte polnjenje vozila ali njegovo vnaprejšnje klimatiziranje ob točno določenem času in na dneve po vaši izbiri.

Polnjenje na domu


V tem video posnetku je predstavljeno vse, kar morate vedeti o možnostih polnjenja vozila E-TENSE pri sebi doma. Oglejte si, kako lahko električno vozilo polnite na klasični gospodinjski vtičnici (standardna za način Mode 2), zmogljivejši vtičnici (standardna zmogljivejša za način Mode 2) ali polnilnici DS Wallbox (DS Wallbox za način Mode 3), spoznajte trajanje polnjenja za vsako od teh naprav za zasebno rabo in si oglejte pogoje za uporabo kablov načinov Mode 2 in Mode 3, ki so na voljo serijsko.

Polnite na klasični gospodinjski vtičnici.


V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako lahko svoje vozilo E-TENSE polnite na katerikoli klasični gospodinjski vtičnici. Ta način polnjenja vam omogoča, da svoje električno vozilo napolnite doma, pri prijateljih ali na delovnem mestu brez posebne instalacije. S to vsepovsod razpoložljivo opcijo izkoristite polnilno moč 220 V pri 8 A, ki vam omogoča, da s kablom načina Mode 2, ki je dobavljen serijsko, baterijo napolnite v 5 urah do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Polnite na zmogljivejši gospodinjski vtičnici


Zmogljivejša gospodinjska vtičnica je varnejša od klasične gospodinjske vtičnice in omogoča hitrejše polnjenje električnega vozila z uporabo zmogljivejšega kabla načina Mode 2. S kablom, ki je na voljo med dodatno opremo lahko izkoristite polnilno moč 220 V, pri 14 A in baterijo napolnite v 2 urah in pol do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km. Če uporabite kabel za način Mode 2, ki je priložen serijsko, ostane hitrost polnjenja enaka kot pri uporabi klasične gospodinjske vtičnice. Z omejeno močjo 220 V pri 8 A lahko baterijo napolnite v 5 urah do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Polnjenje na postaji DS Wallbox


V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako lahko svoje vozilo polnite neposredno na polnilnici DS Wallbox. Ta zasebno polnilno postajo, ki jo namesti strokovno usposobljena oseba, je optimalna rešitev, ki jo priporoča znamka DS Automobiles za hitro polnjenje električnega vozila doma ali na delovnem mestu. S to možnostjo izkoristite polnilno moč, ki lahko pri trifazni instalaciji znaša do 220 V pri 32 A, tako da lahko s trifaznim kablom za način Mode 3, dobavljenim serijsko, baterijo napolnite v 1 uri 10 min. do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Priporočila za uporabo priključnega hibridnega vozila

Da boste lahko optimalno izkoristili delovanje svojega priključnega hibridnega vozila E-TENSE, vas vabimo k ogledu kratkega poučnega video posnetka, v katerem so predstavljeni ustrezni načini uporabe hibridnega načina.

 

Prisluhnite našim nasvetom, od varčevanja z gorivom do povečanega dosega, da boste lahko kar najbolje izkoristiti prednosti svojega priključnega hibridnega vozila.

Rešitve za polnjenje partnerja Free2move
Oglejte si naše poučne video posnetke o koriščenju storitev polnjenja našega partnerja Free2move.

DS Automobiles x Free2move: prijavaOglejte si poučne video posnetke o rešitvah za polnjenje

V tem poučnem video posnetku je prikazano, kako se v aplikaciji Free2move naročite na storitev »Charge My Car«. Sledite korakom in izkoristite vse njene funkcije: iskanje prostih javnih polnilnic, ki so primerne za vaše električno ali priključno hibridno vozilo, načrtovanje potovanja in poenostavljeno plačilo. S storitvijo »Charge My Car«, do katere lahko dostopite neposredno prek pametnega telefona ali zaslona v vašem vozilu, bodo vaša potovanja še bolj enostavna, kjerkoli v Evropi se nahajate.

Polnjenje električnega ali priključnega hibridnega vozilaV tem poučnem video posnetku si oglejte, kako s funkcijo »Charge My Car« aplikacije Free2move, ki je neposredno dostopna z zaslona v vašem vozilu ali pametnega telefona, poiščete najbližjo, najvarčnejšo ali najhitrejšo polnilno postajo. Nato s kartico za polnjenje ali pametnim telefonom zaženite in zaustavite polnjenje svojega električnega vozila ali priključnega hibrida na katerikoli postaji v omrežju Free2move.

Priprava na potovanje


Sledite navodilom v tem poučnem video posnetku in se pripravite na daljše potovanje z električnim ali priključnim hibridnim vozilom s storitvijo »Charge My Car«, ki je na voljo v aplikaciji Free2move. Zagotovite si dostop do največjega evropskega omrežja polnilnih postaj in določite optimalen načrt poti, ki bo olajšal tudi najdaljša potovanja.

Poučne vsebine MyDS
Oglejte si našo serijo video posnetkov z navodili za uporabo (poučni video posnetki), ki vam bodo pomagali kar najbolje izkoristiti vaše vozilo in njegove storitve prek posebne aplikacije.
POMOČ NA CESTI
Prijavite okvaro in v realnem času spremljajte prihod vlečnega vozila. Prek aplikacije MyDS zaprosite za pomoč, vnesite informacije o svoji situaciji, potrdite svojo lokacijo in pokličite pomoč. 
SCAN MY CAR
Dostopite do interaktivne dokumentacije in prevzemite nadzor nad svojim vozilom DS. Prek aplikacije MyDS si oglejte dokumentacijo vozila in navodila za uporabo. Za več informacij poiščite po fotografiji ali poskenirajte svoj DS. 
SEND 2 NAV
Sestavite načrt poti in ga z enim klikom pošljite v navigacijski sistem vašega vozila DS. Prek aplikacije MyDS vnesite svoj cilj in ga pošljite vozilu ali pa uporabite Google Maps, Apple Map ali Waze za skupno rabo poti. 
Storitve po meri
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri.
Aplikacija MyDS
Preglejte vsebine MyDS (poučni video posnetki), ki vam bodo pomagale kar najbolje izkoristiti vaše vozilo in njegove storitve.