POJDI NA VSEBINO
POUČNI VIDEO POSNETKI IN NAVODILA ZA UPORABO VOZILA
DS 7 CROSSBACK
Oglejte si serijo video posnetkov z navodili za uporabo (poučni video posnetki) in filme o tehnologiji v formatu 3D, ki vam bodo pomagali odkriti prednosti opcijske opreme, ki je vgrajena v vaše vozilo.
Poučni video posnetki
Oglejte si poučne video posnetke za vse izvedenke vozila DS 7 CROSSBACK
 
Kako uporabljati sistem DS ACTIVE SCAN SUSPENSION ?
Ta revolucionarni sistem s pomočjo kamere in zaznaval, nameščenih na okrasni maski, analizira vsako nepravilnost na cesti in samodejno prilagodi vzmetenje za edinstveno udobje v vozilu. Sistem deluje do hitrosti 130 km/h.
Kako uporabljati sistem DS ADVANCED TRACTION CONTROL ?
Zagotovite si varnost na spolzkem terenu z naprednim sistemom za nadzor oprijema, ki preprečuje nevarnost zdrsa pogonskih koles. Na voljo so štirje načini oprijema: normalno, pesek, sneg in blato.
Kako uporabljati razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov ?
Zagotovite si optimalno varnost z razširjenim sistemom za prepoznavanje prometnih znakov, ki poleg prometnih znakov z omejitvami hitrosti zaznava tudi nekatere signalizacijske table in jih vozniku v realnem času prikaže na sredinski instrumentni plošči.
Kako uporabljati sistem DS NIGHT VISION ?
Sistem z infrardečo kamero v realnem času zaznava pešce in živali na cesti in v njeni okolici. Vozniku se slika cestišča prikazuje na digitalni instrumentni plošči, kjer so nevarnosti sprva uokvirjene z rumeno barvo, nato pa z rdečo, odvisno od stopnje kritičnosti.
Kako uporabljati sistem DS CONNECTED PILOT ?
Inovativni sistem uravnava in prilagaja hitrost glede na razdaljo do vozila pred vami, hkrati pa ohranja položaj vozila na voznem pasu (na sredini, levo ali desno, odvisno od voznikovih navad). Deluje znotraj območja hitrosti od 0 do 180 km/h, ob zgoščenem prometu pa je sposoben upravljati tudi fazo popolne zaustavitve in speljevanja.
Kako se vklopi povezljiva navigacija ?
V tem video posnetku vam bomo po korakih razložili, kako lahko vklopite in nastavite storitve povezljive navigacije na zaslonu vašega vozila DS 7 CROSSBACK, ki je opremljeno z NAVIGACIJO. Ker so te storitve na voljo prek mobilne internetne povezave naprave DS Connect Box v vašem vozilu, vam ne bo treba koristiti zakupljene količine za prenos podatkov iz vaše naročnine, tudi če se nahajate v tujini.
PREDSTAVITVENI VIDEO POSNETKI
Oglejte si video posnetke, v katerih so predstavljene tehnologije, ki so na voljo v vozilu DS 7 CROSSBACK
 
DS PARK PILOT
Zahvaljujoč tej novi tehnologiji za pomoč pri parkiranju, vozilo čisto samo parkira bočno ali pravokotno brez ročnega upravljanja volana in pedal. DS PARK PILOT zazna prosto parkirno mesto, ki ustreza gabaritnim meram vozila DS 7 CROSSBACK, tako da enostavno zapelje mimo njega s hitrostjo do 30 km/h.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Inteligentni sistem vzmetenja deluje v povezavi s kamero, ki se nahaja na zgornjem delu vetrobranskega stekla in z več zaznavali, s katerimi sproti skenira nepravilnosti na cestišču. V nekaj mili sekundah posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej. Na podlagi teh informacij vzpostavi trše ali mehkejše vzmetenje, da vam zagotovi optimalno udobje.
DS ACTIVE LED VISION
Tehnologija DS ACTIVE LED VISION za glavni žaromet LED in tri vrtljive module upravlja več načinov osvetlitve, ki so prilagojeni vsaki vozni situaciji. Moduli delujejo sočasno in v realnem času prilagajajo kot, jakost in domet svetlobnega snopa glede na vozne razmere (vremenske razmere, svetloba). Glede na to, ali vozite v mestu, po podeželju ali na avtocesti, se osvetlitev prilagaja tako, da vam zagotavlja vidljivost z visoko ločljivostjo.
DS NIGHT VISION
Ponoči vaš DS 7 CROSSBACK s pomočjo infrardeče kamere, ki je nameščena v prednji okrasni maski, v realnem času pregleduje cesto. Sistem lahko zazna pešce in živali na razdalji do 100 metrov, tako da lahko vnaprej predvidite nevarnost in se hitro odzovete.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Sistem zaznaval in kamere tako podnevi kot ponoči analizira znake utrujenosti ali raztresenosti voznika in tudi smer vozila. V primeru nepozornosti ali nezadostne zbranosti se na digitalni instrumentni plošči prikaže opozorilo, v potniškem prostoru pa se oglasi zvočni signal.
DS CONNECTED PILOT
Sistem DS CONNECTED PILOT nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativni sistem hitrost vozila prilagodi hitrosti pred nami vozečega vozila, s krmiljenjem volana natančno nadzoruje smer vozila DS 7 CROSSBACK na njegovem voznem pasu glede na voznikove nastavitve in navade. Uporabljati ga je možno do hitrosti 180 km/h (odvisno od zakonodaje v državi), namesto voznika pa upravlja hitrost in smer vožnje. Sistem je izjemno koristen v prometnih zamaških ali na avtocesti, saj nudi varnost in brezskrbnost za volanom vozila DS 7 CROSSBACK. 

Rešitve za polnjenje E-TENSE

Oglejte si naše poučne video posnetke o električnih modelih DS

 

 

Vklop daljinskega upravljanja

V tem poučnem video posnetku je pojasnjeno, kako se lahko prijavite v aplikacijo MyDS in vklopite daljinsko upravljanje E-TENSE. Korak za korakom ugotovite, kako se lahko naročite na to funkcijo, ki vam omogoča stalno obveščanje o stanju vašega vozila E-TENSE.

Daljinsko upravljanje

Oglejte si poučni video posnetek in se naučite uporabljati funkcije daljinskega upravljanja E-TENSE iz aplikacije MyDS. Korak za korakom ugotovite, kako si lahko nastavite svojo aplikacijo, da boste stalno obveščeni o stanju vašega vozila E-TENSE: preverite doseg baterije in njeno stanje napolnjenosti, na daljavo načrtujte polnjenje vozila ali njegovo vnaprejšnje klimatiziranje ob točno določenem času in na dneve po vaši izbiri.

Polnjenje na domu

V tem video posnetku je predstavljeno vse, kar morate vedeti o možnostih polnjenja vozila E-TENSE pri sebi doma. Oglejte si, kako lahko električno vozilo polnite na klasični gospodinjski vtičnici (standardna za način Mode 2), zmogljivejši vtičnici (standardna zmogljivejša za način Mode 2) ali polnilnici DS Wallbox (DS Wallbox za način Mode 3), spoznajte trajanje polnjenja za vsako od teh naprav za zasebno rabo in si oglejte pogoje za uporabo kablov načinov Mode 2 in Mode 3, ki so na voljo serijsko.

Polnite na klasični gospodinjski vtičnici

V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako lahko svoje vozilo E-TENSE polnite na katerikoli klasični gospodinjski vtičnici. Ta način polnjenja vam omogoča, da svoje električno vozilo napolnite doma, pri prijateljih ali na delovnem mestu brez posebne instalacije. S to vsepovsod razpoložljivo opcijo izkoristite polnilno moč 220 V pri 8 A, ki vam omogoča, da s kablom načina Mode 2, ki je dobavljen serijsko, baterijo napolnite v 5 urah do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Polnite na zmogljivejši gospodinjski vtičnici

Zmogljivejša gospodinjska vtičnica je varnejša od klasične gospodinjske vtičnice in omogoča hitrejše polnjenje električnega vozila z uporabo zmogljivejšega kabla načina Mode 2. S kablom, ki je na voljo med dodatno opremo lahko izkoristite polnilno moč 220 V, pri 14 A in baterijo napolnite v 2 urah in pol do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km. Če uporabite kabel za način Mode 2, ki je priložen serijsko, ostane hitrost polnjenja enaka kot pri uporabi klasične gospodinjske vtičnice. Z omejeno močjo 220 V pri 8 A lahko baterijo napolnite v 5 urah do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Polnjenje na postaji DS Wallbox

V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako lahko svoje vozilo polnite neposredno na polnilnici DS Wallbox. Ta zasebna polnilna postaja, ki jo namesti strokovno usposobljena oseba, je optimalna rešitev, ki jo priporoča znamka DS Automobiles za hitro polnjenje električnega vozila doma ali na delovnem mestu. S to možnostjo izkoristite polnilno moč, ki lahko pri trifazni instalaciji znaša do 220 V pri 32 A, tako da lahko s trifaznim kablom za način Mode 3, dobavljenim serijsko, baterijo napolnite v 1 uri 10 min. do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Rešitve za polnjenje partnerja Free2move

Oglejte si naše poučne video posnetke o koriščenju storitev našega partnerja Free2move

 

 

DS Automobiles x Free2move: prijavaOglejte si poučne video posnetke o rešitvah za polnjenje. V tem poučnem video posnetku je prikazano, kako se v aplikaciji Free2move naročite na storitev »Charge My Car«. Sledite korakom in izkoristite vse njene funkcije: iskanje prostih javnih polnilnic, ki so primerne za vaše električno ali priključno hibridno vozilo, načrtovanje potovanja in poenostavljeno plačilo. S storitvijo »Charge My Car«, do katere lahko dostopite neposredno prek pametnega telefona ali zaslona v vašem vozilu, bodo vaša potovanja še bolj enostavna, kjerkoli v Evropi se nahajate.

Polnjenje električnega ali priključnega hibridnega vozila


V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako s funkcijo »Charge My Car« aplikacije Free2move, ki je neposredno dostopna z zaslona v vašem vozilu ali pametnega telefona, poiščete najbližjo, najvarčnejšo ali najhitrejšo polnilno postajo. Nato s kartico za polnjenje ali pametnim telefonom zaženite in zaustavite polnjenje svojega električnega vozila ali priključnega hibrida na katerikoli postaji v omrežju Free2move.

Priprava na potovanje


Sledite navodilom v tem poučnem video posnetku in se pripravite na daljše potovanje z električnim ali priključnim hibridnim vozilom s storitvijo »Charge My Car«, ki je na voljo v aplikaciji Free2move. Zagotovite si dostop do največjega evropskega omrežja polnilnih postaj in določite optimalen načrt poti, ki bo olajšal tudi najdaljša potovanja.