POJDI NA VSEBINO
POUČNI VIDEO POSNETKI IN NAVODILA ZA UPORABO VOZILA 
DS 3 CROSSBACK
Oglejte si serijo video posnetkov z navodili za uporabo (poučni video posnetki) in filme o tehnologiji v formatu 3D, ki vam bodo pomagali odkriti prednosti opcijske opreme, ki je vgrajena v vaše vozilo.
Predstavitveni video posnetki
Oglejte si video posnetke, v katerih so predstavljene tehnologije, ki so na voljo v vozilu DS 3 CROSSBACK.
 
PRILEGAJOČE SE VRATNE KLJUKE
Z inovativnim sistemom za prostoročni dostop in zagon (ADML PROXIMITY) zadostuje, da se vozilu približate na razdaljo znotraj območja 1,5 metra. Vozilo se odklene in vse štiri kljuke se samodejno izstavijo. Zdaj morate le še odpreti vrata in sesti za volan. Ko se od vozila oddaljite, se kljuke vstavijo in vozilo se samodejno zaklene.
DS MATRIX LED VISION
Žarometi DS MATRIX LED VISION vozila DS 3 CROSSBACK so razdeljeni na tri module LED za zasenčene luči in en modul MATRIX BEAM za dolge luči, ki je prav tako razdeljen na 15 neodvisnih segmentov. Segmenti se vklopijo in izklopijo postopoma, odvisno od razmer v okolici, ki jih zazna kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Voznik lahko tako vozi z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepil druge udeležence v prometu.
DS DRIVE ASSIST
Tehnologija za pomoč pri vožnji, ki je svojo svetovno premiero doživela skupaj z vozilom DS 7 CROSSBACK, je odslej na voljo tudi za DS 3 CROSSBACK kot pomoč za avtonomno vožnjo 2. stopnje.  DS DRIVE ASSIST nastavi hitrost vozila glede na pred nami vozeče vozilo in deluje na volan, da natančno nadzoruje smer vozila DS 3 CROSSBACK na njegovem voznem pasu glede na voznikove nastavitve in navade.  Uporabljati ga je možno do hitrosti 180 km/h (odvisno od zakonodaje v državi), namesto voznika pa upravlja hitrost in smer vožnje.
HIFI sistem FOCAL ELECTRA®
Francosko podjetje FOCAL je kot dolgoletni partner znamke DS Automobiles skupaj z inženirji in tehniki DS razvilo vrhunski Hi-Fi sistem Electra® z 12 zvočniki in 515 W ojačevalnikom za izjemno poglobljeno zvočno izkušnjo v vozilu DS 3 CROSSBACK.
KONFIGURIRANJE STORITVE ZA OPOZARJANJE NA NEVARNE ODSEKE

Da bi zagotovili vašo varnost in varnost vaših potnikov, smo vozilo opremili s sistemom za zaviranje. Oglejte si, kako lahko uporabljate in nastavite storitev za opozarjanje na nevarne odseke DS.

Ta storitev vam posreduje opozorila o naslednjih informacijah:

 

  • nevarni odseki v Franciji,
  • radarji po vsej Evropi
  • območja, kjer nastajajo prometne nesreče.

 

Če ob nakupu vozila niste želeli koristiti storitve nevarnih območij, se lahko nanjo kadarkoli naročite prek spletne mobilne aplikacije MyDS.

AKTIVIRANJE POVEZLJIVE NAVIGACIJE
V tem video posnetku vam bomo po korakih razložili, kako lahko vklopite in nastavite storitve povezljive navigacije na zaslonu vašega vozila DS 3 CROSSBACK, ki je opremljeno z NAVIGACIJO. Ker so te storitve na voljo prek mobilne internetne povezave naprave DS Connect Box v vašem vozilu, vam ne bo treba koristiti zakupljene količine za prenos podatkov iz vaše naročnine, tudi če se nahajate v tujini.
Rešitve za polnjenje E-TENSE
Oglejte si naše poučne video posnetke o električnih modelih DS.
 

Vklop daljinskega upravljanja

V tem poučnem video posnetku je pojasnjeno, kako se lahko prijavite v aplikacijo MyDS in vklopite daljinsko upravljanje E-TENSE. Korak za korakom ugotovite, kako se lahko naročite na to funkcijo, ki vam omogoča stalno obveščanje o stanju vašega vozila E-TENSE.

Daljinsko upravljanje

Oglejte si poučni video posnetek in se naučite uporabljati funkcije daljinskega upravljanja E-TENSE iz aplikacije MyDS. Korak za korakom ugotovite, kako si lahko nastavite svojo aplikacijo, da boste stalno obveščeni o stanju vašega vozila E-TENSE: preverite doseg baterije in njeno stanje napolnjenosti, na daljavo načrtujte polnjenje vozila ali njegovo vnaprejšnje klimatiziranje ob točno določenem času in na dneve po vaši izbiri.

Polnjenje na domu

V tem video posnetku je predstavljeno vse, kar morate vedeti o možnostih polnjenja vozila E-TENSE pri sebi doma. Oglejte si, kako lahko električno vozilo polnite na klasični gospodinjski vtičnici (standardna za način Mode 2), zmogljivejši vtičnici (standardna zmogljivejša za način Mode 2) ali polnilnici DS Wallbox (DS Wallbox za način Mode 3), spoznajte trajanje polnjenja za vsako od teh naprav za zasebno rabo in si oglejte pogoje za uporabo kablov načinov Mode 2 in Mode 3, ki so na voljo serijsko.

Polnite na klasični gospodinjski vtičnici

V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako lahko svoje vozilo E-TENSE polnite na katerikoli klasični gospodinjski vtičnici. Ta način polnjenja vam omogoča, da svoje električno vozilo napolnite doma, pri prijateljih ali na delovnem mestu brez posebne instalacije. S to vsepovsod razpoložljivo opcijo izkoristite polnilno moč 220 V pri 8 A, ki vam omogoča, da s kablom načina Mode 2, ki je dobavljen serijsko, baterijo napolnite v 5 urah do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Polnite na zmogljivejši gospodinjski vtičnici

Zmogljivejša gospodinjska vtičnica je varnejša od klasične gospodinjske vtičnice in omogoča hitrejše polnjenje električnega vozila z uporabo zmogljivejšega kabla načina Mode 2. S kablom, ki je na voljo med dodatno opremo lahko izkoristite polnilno moč 220 V, pri 14 A in baterijo napolnite v 2 urah in pol do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km. Če uporabite kabel za način Mode 2, ki je priložen serijsko, ostane hitrost polnjenja enaka kot pri uporabi klasične gospodinjske vtičnice. Z omejeno močjo 220 V pri 8 A lahko baterijo napolnite v 5 urah do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Polnjenje na postaji DS Wallbox

V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako lahko svoje vozilo polnite neposredno na polnilnici DS Wallbox. Ta zasebna polnilna postaja, ki jo namesti strokovno usposobljena oseba, je optimalna rešitev, ki jo priporoča znamka DS Automobiles za hitro polnjenje električnega vozila doma ali na delovnem mestu. S to možnostjo izkoristite polnilno moč, ki lahko pri trifazni instalaciji znaša do 220 V pri 32 A, tako da lahko s trifaznim kablom za način Mode 3, dobavljenim serijsko, baterijo napolnite v 1 uri 10 min. do nivoja, s katerim boste prevozili 50 km.

Rešitve za polnjenje partnerja Free2move

Oglejte si naše poučne video posnetke o koriščenju storitev našega partnerja Free2move

 

 

DS Automobiles x Free2move: prijavaOglejte si poučne video posnetke o rešitvah za polnjenje. V tem poučnem video posnetku je prikazano, kako se v aplikaciji Free2move naročite na storitev »Charge My Car«. Sledite korakom in izkoristite vse njene funkcije: iskanje prostih javnih polnilnic, ki so primerne za vaše električno ali priključno hibridno vozilo, načrtovanje potovanja in poenostavljeno plačilo. S storitvijo »Charge My Car«, do katere lahko dostopite neposredno prek pametnega telefona ali zaslona v vašem vozilu, bodo vaša potovanja še bolj enostavna, kjerkoli v Evropi se nahajate.

Polnjenje električnega ali priključnega hibridnega vozila


V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako s funkcijo »Charge My Car« aplikacije Free2move, ki je neposredno dostopna z zaslona v vašem vozilu ali pametnega telefona, poiščete najbližjo, najvarčnejšo ali najhitrejšo polnilno postajo. Nato s kartico za polnjenje ali pametnim telefonom zaženite in zaustavite polnjenje svojega električnega vozila ali priključnega hibrida na katerikoli postaji v omrežju Free2move.

Priprava na potovanje


Sledite navodilom v tem poučnem video posnetku in se pripravite na daljše potovanje z električnim ali priključnim hibridnim vozilom s storitvijo »Charge My Car«, ki je na voljo v aplikaciji Free2move. Zagotovite si dostop do največjega evropskega omrežja polnilnih postaj in določite optimalen načrt poti, ki bo olajšal tudi najdaljša potovanja.