POJDI NA VSEBINO
POUČNI VIDEO POSNETKI IN NAVODILA ZA UPORABO 
DS 3
Oglejte si serijo video posnetkov z navodili za uporabo (poučni video posnetki) in filme o tehnologiji v formatu 3D, ki vam bodo pomagali odkriti prednosti opcijske opreme, ki je vgrajena v vaše vozilo.
Poučni video posnetki
Odkrijte naše poučne video posnetke za vse naše različice DS 3
 
DS DRIVE ASSIST

Naučite se, kako kar najbolje izkoristiti različne funkcije DS DRIVE ASSIST s tem videoposnetkom z navodili:

 

  • Prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go
  • Pomočnik za določanje položaja na voznem pasu
PREDSTAVITVENI VIDEO POSNETKI
Oglejte si video posnetke, v katerih so predstavljene tehnologije, ki so na voljo v DS 3
 
SISTEM DS IRIS
SISTEM DS IRIS je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika z zaslonom na dotik in naprednim glasovnim prepoznavanjem: SISTEM DS IRIS izvrši vse vaše ukaze natanko tako, kot želite.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativni sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno usmeri vozilo DS 3 v položaj na voznem pasu, ki ga je izbral voznik. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.
ADML Proximity

Po zaslugi funkcije za prostoročni dostop in zagon se DS 3 samodejno odklene, ko se mu se približate na razdaljo dveh metrov, istočasno pa se iz vrat izstavijo kljuke, ki se elegantno prilegajo karoseriji.

Nato lahko svoje vozilo povsem enostavno zaženete s pritiskom na stikalo Start/Stop. Ko se od vozila oddaljujete, je postopek povsem enak: kljuke se vstavijo in vozilo se samodejno zaklene.

DS MATRIX LED VISION
Žarometi DS MATRIX LED VISION DS 3 so razdeljeni na tri module LED za zasenčene luči in en modul MATRIX BEAM za dolge luči, ki je prav tako razdeljen na 15 neodvisnih segmentov. Segmenti se vklopijo in izklopijo postopoma, odvisno od razmer v okolici, ki jih zazna kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Voznik lahko vozi z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepil druge udeležence v prometu. Tako se na primer ob približevanju vozila, ki vozi pred nami ali iz nasprotne smeri, en del svetlobnega snopa izklopi okoli vozila, da ga ne ovira in spremlja njegovo premikanje.
E-TENSE na 100 % električni pogon
DS 3 na 100-odstotno električni pogon je zasnovan na novi konstrukcijski osnovi in izdelan iz inovativnih materialov, tako da ponuja še več dosega - do 575 km pri kombiniranem ciklu vožnje in v svoji kategoriji velja za enega izmed najlažjih kompaktnih SUV-jev. To je idealen partner za kratke razdalje in tudi dolga potovanja, saj je možno njegovo baterijo v zgolj 30 minutah napolniti do 80 %.

Rešitve za polnjenje partnerja Free2move

Oglejte si naše poučne video posnetke o koriščenju storitev našega partnerja Free2move

 

 

DS Automobiles x Free2move: prijavaOglejte si poučne video posnetke o rešitvah za polnjenje. V tem poučnem video posnetku je prikazano, kako se v aplikaciji Free2move naročite na storitev »Charge My Car«. Sledite korakom in izkoristite vse njene funkcije: iskanje prostih javnih polnilnic, ki so primerne za vaše električno ali priključno hibridno vozilo, načrtovanje potovanja in poenostavljeno plačilo. S storitvijo »Charge My Car«, do katere lahko dostopite neposredno prek pametnega telefona ali zaslona v vašem vozilu, bodo vaša potovanja še bolj enostavna, kjerkoli v Evropi se nahajate.

Polnjenje električnega ali priključnega hibridnega vozila


V tem poučnem video posnetku si oglejte, kako s funkcijo »Charge My Car« aplikacije Free2move, ki je neposredno dostopna z zaslona v vašem vozilu ali pametnega telefona, poiščete najbližjo, najvarčnejšo ali najhitrejšo polnilno postajo. Nato s kartico za polnjenje ali pametnim telefonom zaženite in zaustavite polnjenje svojega električnega vozila ali priključnega hibrida na katerikoli postaji v omrežju Free2move.

Priprava na potovanje


Sledite navodilom v tem poučnem video posnetku in se pripravite na daljše potovanje z električnim ali priključnim hibridnim vozilom s storitvijo »Charge My Car«, ki je na voljo v aplikaciji Free2move. Zagotovite si dostop do največjega evropskega omrežja polnilnih postaj in določite optimalen načrt poti, ki bo olajšal tudi najdaljša potovanja.