POJDI NA VSEBINO

DS 3 PERFORMANCE LINE

DS 3 PERFORMANCE LINE

PREFINJENA ELEGANCA

Premišljeno intenzivna stilska zasnova, s katero boste izstopali na cesti.

Drzna postava s prefinjenimi podrobnostmi: izvedenka PERFORMANCE LINE DS 3 združuje elegantno prodorno črno barvo in izjemne podrobnosti.

Zunanjost

Nova 18-palčna platišča BOSTON

DS 3 PERFORMANCE LINE je opremljen z ekskluzivnimi platišči, okrašenimi s sredinskim pokrovčkom v škrlatni barvi karmin. V ponudbi so tudi 18-palčna platišča BOSTON, ki so bila razvita posebej za to izvedenko.

Posebni dekorativni dodatki Performance Line črne barve

DS 3 PERFORMANCE LINE krasijo posebej prefinjene podrobnosti in končni elementi, kot na primer okrasna maska DS Wings v lakirani črni barvi, monogram DS v črni barvi s teksturiranimi bleščicami in ploščice z napisom Performance Line, ki so na voljo izključno za ta ekskluzivni model.

Ploščica Performance Line​

Izvedenko Performance Line, ki do potankosti pooseblja genski zapis znamke DS Automobiles, krasi emblem v barvah znamke: škrlatni karmin za zmogljivost, beli za izčiščenost in barvi šampanjca za zmago.

Notranjost

Sodobna izčiščenost

Sedeži, armaturna plošča in vratne plošče prekriva material Alcantara, ki v notranjost vnese plemenitost in karakter, medtem ko okrasni šivi v barvi šampanjca in škrlatni karmin Performance Line ter stropna obloga v sivi barvi Lama dopolnjujejo njeno edinstveno in umirjeno atmosfero. ​ ​​

Za doplačilo so na voljo novi sedeži v zrnatem usnju Claudia črne barve in volan v perforiranem usnju, ki poskrbita za dodatni pridih dinamičnosti in športne elegance.

STORITVE PO MERI

ONLY YOU

Spoznajte naš program storitev po meri

Asistenca

Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem