POJDI NA VSEBINO
DS 4 PERFORMANCE LINE
Strastna eleganca
Očarljiv
Atletska prefinjenost
DS 4 PERFORMANCE LINE razkazuje svoj dinamičen temperament z osupljivo lepimi zunanjimi elementi v svetleče črni končni obdelavi. V potniškem prostoru se vam razkrije ekskluzivna notranjost, ki zajema velike površine v materialu Alcantara® in številne posebne podrobnosti.
ZUNANJOST
Drobec teme
Končna obdelava v svetleče črni barvi, ploščice z napisom Performance Line na prednjem in zadnjem delu ter ekskluzivna 19-palčna platišča MINNEAPOLIS sodijo med tiste nadvse elegantne podrobnosti in končne dodatke, s katerimi petvratna limuzina DS 4 Performance Line na cesti izstopa iz množice.
NOTRANJOST
Izvrstnost in športnost
Posebna notranjost izvedenke DS 4 PERFORMANCE LINE, v kateri se prepletata dinamičnost in njene karakterne poteze, vam zagotavlja edinstvene izkušnje. V njej najdemo plemenite materiale, kot sta Alcantara® in pletena tkanina, ki ju poveličujejo elegantne podrobnosti, na primer izvezeni vzorec Performance Line, okrasni šivi v zlati in škrlatni barvi karmin, volan s perforiranim vzorcem in vstavkom iz kovanih karbonskih vlaken, giljoširana dekoracija Clous de Paris ali sklop pedal iz aluminija.
Podaljšajte svoje izkušnje
ONLY YOU vam ponuja pester izbor funkcij, ki so zasnovane posebej za vas in se prilagajajo vašim pričakovanjem. Izkoristite prednosti storitev, ki vam zagotavljajo brezskrbnost, mobilnost in ekskluzivnost, da boste lahko uživali v edinstvenih DS izkušnjah.
Storitve po meri
E-Tense
Električni pogon po vzoru znamke DS Spoznajte naše električne ali priključne hibridne modele in pridružene storitve
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco
E-Tense
Električni pogon po vzoru znamke DS Spoznajte naše električne ali priključne hibridne modele in pridružene storitve
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco