POJDI NA VSEBINO

PRIKLJUČNA HIBRIDNA VOZILA

Užitek v vožnji s hibridnim pogonom

S priključnimi hibridnimi vozili DS se lahko naužijete 100-odstotno električne vožnje, hkrati pa si lahko mirno privoščite tudi daljša potovanja. Vozilo združuje električni motor, ki je idealen za mestno vožnjo, in bencinski motor, ki je uporaben za premagovanje daljših razdalj glede na vaše potrebe.

Naši priključni hibridni modeli E-TENSE združujejo najbolj napredno tehnološko znanje in nadstandardne zmogljivosti.

Uživali boste v zmogljivosti in vsestranskosti električnega motorja v kombinaciji z močjo motorja z notranjim zgorevanjem.

Za še večji užitek v električni vožnji je vaš priključni hibrid opremljen z regenerativnim zaviranjem, tehnologijo po vzoru Formule E, ki omogoča polnjenje baterij med zaviranjem.

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4x4 ponuja do 360 konjskih moči, štirikolesni pogon in 65 kilometrov dosega v električnem načinu. Naš priključni hibridni SUV zagotavlja vrhunsko zmogljivost že v fazi zagona.
DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE s priključnim hibridnim motorjem z 225 konjskimi močmi združuje nizke emisije in nizko porabo: od 30 gramov CO₂/km in 1,4 l/100 km. Na ta način boste lahko zapeljali tudi v tiste predele mesta, kjer veljajo omejitve prometnega režima.

 

Hibridni način samodejno izmenično preklaplja med fazama na 100 % električni pogon in 100 % bencinski pogon ali po potrebi kombinirano koristi obe vrsti energije, s čimer se prilagaja vsem situacijam vožnje, da zagotovi optimalno porabo električne energije.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE je na voljo z dvema tipoma motorjev (250 KS z dvokolesnim pogonom in 360 KS s štirikolesnim pogonom) z emisijami od 26 do 41 gramov CO₂/km.

 

Pogonski sklop E-TENSE 4x4 360 z dvema električnima motorjema, enim spredaj in enim zadaj, zagotavlja do 360 konjskih moči za izjemne vozne zmogljivosti.