Novi DS 3 PERFORMANCE LINE

Atletska uglajenost

[cle1: 94539JPG Lang:SL]
 

PREFINJENA ELEGANCA Premišljeno intenzivna stilska zasnova, s katero boste izstopali na cesti

Drzna postava s prefinjenimi podrobnostmi: izvedenka PERFORMANCE LINE Novega DS 3 združuje elegantno prodorno črno barvo in izjemne podrobnosti.

ZUNANJOST

Ploščica Performance Line​

Izvedenko Performance Line, ki do potankosti pooseblja genski zapis znamke DS Automobiles, krasi emblem v barvah znamke: škrlatni karmin za zmogljivost, beli za izčiščenost in barvi šampanjca za zmago.

Novi DS 3 - ploščica PERFORMANCE LINE

Nova 18-palčna platišča BOSTON

Novi DS 3 PERFORMANCE LINE je opremljen z ekskluzivnimi platišči, okrašenimi s sredinskim pokrovčkom v barvi Carmin. V ponudbi so tudi 18-palčna platišča BOSTON, ki so bila razvita posebej za to izvedenko.

Novi DS 3 PERFORMANCE LINE - 18-palčna platišča Boston

Posebni dekorativni elementi Performance Line črne barve

Novi DS 3 PERFORMANCE LINE krasijo posebej prefinjene podrobnosti in končni elementi, kot na primer okrasna maska DS Wings v lakirani črni barvi, monogram DS v črni barvi s teksturiranimi bleščicami in ploščice Performance Line, ki so na voljo izključno za ta ekskluzivni model.

Novi DS 3 PERFORMANCE LINE - dekorativni elementi črne barve

NOTRANJOST Sodobna izčiščenost

Sedeži, armaturna plošča in vratne plošče prekriva material Alcantara, ki v notranjost vnese plemenitost in karakter, medtem ko okrasni šivi Carmin in Champagne Performance Line ter stropna obloga v sivi barvi Lama dopolnjujejo njeno edinstveno in umirjeno atmosfero. ​​

Za doplačilo so na voljo novi sedeži v zrnastem usnju Claudia črne barve in volan v perforiranem usnju, ki poskrbita za dodatni pridih dinamičnosti in športne elegance.

Razpoložljivi motorji za Novi DS 3 PERFORMANCE LINE.

BENCINSKI

PureTech 130, 8-stopenjski samodejni menjalnik
PureTech 100, 6-stopenjski ročni menjalnik

100 % električni pogon

E-TENSE 156 KM, 8-stopenjski samodejni menjalnik