POJDI NA VSEBINO

Povezljive storitve DS

Povezljive storitve in vzpostavitev povezave
Prihranek časa
Ker je čas naša najdragocenejša dobrina, je družba DS Automobiles storila vse, kar je v njeni moči, da bi vam poenostavila življenje in vam omogočila bolje ceniti vsak trenutek za volanom. Spoznajte razne storitve, kot na primer navigacijski sistem, klic v sili, sinhronizacija pametnega telefona z vašim vozilom DS...
ŽIVITE BREZSKRBNO
S funkcijo SOS in asistenca se na pot odpravite povsem mirno. Ta sistem za pomoč v sili z geolokalizacijo bo vzpostavil stik neposredno z ustreznimi intervencijskimi ali reševalnimi službami. Funkcija je na voljo za celoten izbor vozil DS. 
PREPUSTITE SE VODENJU
Uživajte v potovanju z našim povezljivim navigacijskim sistemom s funkcijo za prepoznavanje glasu. Ne glede na končni cilj lahko dostopate do informacij v realnem času in storitev, ki jih je razvil TomTom, da si boste na potovanjih zagotovili optimalne razmere in bili povsem mirni. 
OSTANITE POVEZANI NA POTI
Nikoli ne odmaknite pogleda s cestišča. Po zaslugi funkcije Mirror Screen povežite svoj pametni telefon in uživajte v združljivih aplikacijah na zaslonu svojega vozila DS. 

Uživajte v varnem telefoniranju

Prek avdio sistema CD MP3 ali na 7-palčnem zaslonu vašega vozila(i) Odvisno od modela in verzije   lahko sprožite telefonske klice, vzpostavite telefonsko zvezo in poslušate skladbe, ki so shranjene v vašem telefonu. Če je vaš pametni telefon združljiv z vašim vozilom, se lahko z aplikacijo MyDS povežete prek povezave Bluetooth® in podaljšate svoje vozniške izkušnje pred, med in po vsaki vožnji. V nadaljevanju preverite, ali sta vaš mobilni telefon in DS združljiva. 

Storitve po meri

Aplikacija MyDS

Dostopajte do vseh storitev Only You na vašem pametnem telefonu.

E-knjižica o vzdrževanju

Z digitalno servisno knjižico »e-knjižica o vzdrževanju« enostavno poiščite vse informacije o vzdrževanju vašega vozila DS.