POJDI NA VSEBINO

Povezljiva navigacija DS

POVEZLJIVA NAVIGACIJA GPS V REALNEM ČASU

Naš povezljivi navigacijski sistem z glasovnim prepoznavanjem, do katerega lahko dostopite neposredno z voznikovega sedeža, vključuje številne storitve, ki jih je razvil TomTom, kot sta promet v realnem času in nevarni odseki. (i) Prometne razmere v realnem času prek storitev TomTom Services  

Vključene storitve za 3 leta

PROMETNE INFORMACIJE V REALNEM ČASU
TomTom vam v realnem času posreduje vse prometne informacije, ki jih potrebujete za optimizacijo potovanja. Z izbiro najhitrejše poti se izognete prometnim zastojem, upočasnitvam, delu na cesti in prometnim nesrečam, da lahko uživate v varni vožnji brez stresa. 
NEVARNI ODSEKI PREK TOMTOM SERVICES
Vozite bolj varno s storitvijo »nevarni odseki by TomTom Services«. Navigacijski sistem vas z zvočnimi in vizualnimi opozorili opozarja na območja s povečano pozornostjo in na vse vrste radarjev (fiksne in mobilne). Vsi uporabniki lahko povsem preprosto posredujejo sporočila o novih nevarnih odsekih ali območjih radarjev, ki bodo hitro preverjena in podeljena z vami. Dostopnost storitve je odvisna od zakonodajnih predpisov v državi, kjer vozimo. 
ELEKTRIČNE POLNILNE POSTAJE

Za še bolj prijetno vožnjo vam ta storitev v realnem času prikaže razpoložljive polnilne postaje, ki se nahajajo v vaši okolici(i) Odvisno od polnilnih priključkov   in ki so primerne za vaše vozilo. Prikažejo se samo informacije partnerskih polnilnih postaj.

 

Za še bolj enostavno uporabo si prenesite aplikacijo eSolutions Charging in se naročite na našo ponudbo eSolutions Charging. Z naročnino na to storitev pridobite dostop do največje mreže javnih polnilnih postaj v Franciji in Evropi ter plačate neposredno prek aplikacije.

 

Vaš novi, bolj intuitivni sistem

Samodejna posodobitev zemljevida

Zaupajte našemu spletnemu sistemu za izračun poti, ki vas usmerja in v realnem času prikaže prometne informacije, poleg tega pa vam nudi posodobitve zemljevidov in poti v živo. Naš algoritem vas varno pripelje do cilja.

Navigacija, ki vas pozna

Inteligentni in povezljivi navigacijski sistem si zapomni in shranjuje vaše potovalne navade, da vam na podlagi vaše zgodovine vaših potovanj predlaga priljubljene destinacije. Ne bo vam potrebno večkrat ročno vnašati ciljev, saj vam navigacijski sistem na začetku vaše poti predlaga primerne cilje. Obvešča vas o času prihoda in prometnih razmerah na poti, po kateri običajno prihajate do tega cilja.

Osebni glasovni pomočnik

Naš glasovni pomočnik se odziva na vaš glas in izpolni večino vaših zahtev. Z enim samim stavkom lahko upravljate funkcije, kot so navigacija, telefon ali klimatska naprava. Naša najnovejša verzija te funkcije je popolnoma povezana s sistemom DS IRIS in je zasnovana za še bolj naravno komunikacijo z vašim vozilom.

Na voljo za DS 3, DS 4 in DS 7.

Brezskrbna vožnja po mestu

Zahvaljujoč funkciji Geofencing vas lahko zemljevid navigacijskega sistema v realnem času obvešča, da bo vaše vozilo »vstopilo v območje z nizkimi emisijami«.Če je vaše vozilo opremljeno z bencinskim ali dizelskim motorjem, se boste tako lahko pravočasno izognili omenjenemu območju, če pa vozite hibridno vozilo, boste lahko v to območje zapeljali v 100-odstotno električnem načinu.

Storitve po meri

Aplikacija MyDS

Dostopajte do vseh storitev Only You na vašem pametnem telefonu.

Posodobitev zemljevidov

Cestna omrežja se nenehno spreminjajo, zato se zemljevidi brezplačno posodabljajo dvakrat letno ali samodejno pri modelih najnovejše generacije.