POJDI NA VSEBINO
KOLEKCIJA
DS 9 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

DS 9 Esprit de Voyage dopolnjuje kolekcijo Esprit de Voyage, ki je oda izjemnemu strokovnemu znanju, vrhunski oblikovni zasnovi in avantgardnemu duhu, ki so značilni za znamko DS Automobiles.

 

Ta ekskluzivna izvedenka je pravo področje izražanja oblikovalcev, obrtnikov, strokovnjakov in inženirjev znamke DS Automobiles, saj poveličuje umetnost in strast potovanja v francoskem slogu ter poudarja prefinjenost, visoke standarde in ustvarjalnost. Gre za edinstveno kolekcijo, ki izraža zavezništvo med tradicijo avtomobilskega razkošja in inovacijami.

ESPRIT DE VOYAGE

Znamka DS Automobiles prihaja iz Pariza in je neločljivo povezana s tem mestom luči in njegovim vrhunskim strokovnim znanjem.

Tu naše ekipe črpajo svoj navdih, svojo definicijo razkošja in svoje ustvarjalne standarde. Iz tu tudi izhaja podpis kolekcije Esprit de Voyage: poetični motiv giljoširane dekoracije. Clous de Paris je izhodišče za graciozno razporejene žarke, ki simbolizirajo sijaj kolekcije Esprit de Voyage, s katero se DS Automobiles predstavlja po vsem svetu.

Zunanjost
Polepšajte svoja potovanja
Ploščica ESPRIT DE VOYAGE
DS 9 Esprit de Voyage je prava umetnina, ki jo zaznamujejo elegantne ploščice z napisom iz brušenega kroma.
Ekskluzivna 19-palčna platišča CHAMBORD
Za to kolekcijo so ekskluzivno na voljo prestižna in bleščeča 19-palčna platišča CHAMBORD z diamantno obdelavo v nesvetleči antracitno sivi barvi, ki oplemenitijo vaša potovanja.
Edinstveno ohišje zunanjih ogledal
Ohišje zunanjih ogledal vozila DS 9 Esprit de Voyage krasi emblem kolekcije:  giljoširana dekoracija Clous de Paris, iz katere sijejo drobni laserski žarki. Kot pri umetniški sliki, gre prefinjenost iskati v podrobnostih.
Prodoren pogled
Takoj ko odprete vrata, se vklopijo prednje luči DS ACTIVE LED VISION, ki oživijo in vas pozdravijo ter zapeljejo. Skupaj z zadnjimi lučmi 3D Full LED še povečajo privlačnost te izjemne limuzine.
Pomična streha
S pomično streho lahko uživate v širokem razgledu nad okolico in v svoje vozilo vnesete nebo, svetlobo in mimoidočo pokrajino. Med vožnjo luči plešejo in se poigravajo z različnimi odtenki sive barve v potniškem prostoru kot slika na prostem, ki se vedno spreminja in navdušuje.
Potopne vratne kljuke
Ko se vozilu približate, vas prepozna in odpre vrata s pomočjo potopnih vratnih kljuk, ki se povsem nesilovito in elegantno izstavijo, ko pa se začnete od vozila oddaljevati, se vstavijo.
NOTRANJOST
Skrbno izdelane podrobnosti
Potniški prostor vozila DS 9 Esprit de Voyage krasijo plemeniti materiali, kot sta napa usnje in Alcantara®, tako da uteleša poglavitne lastnosti izjemnega strokovnega znanja znamke DS Automobiles. Prestižna končna obdelava v kombinaciji s pomično streho poudarja harmonijo in mehkobo notranjosti. Od armaturne plošče do vratnih oblog to prefinjeno vzdušje dodatno poudarjajo biserni dekorativni šivi.
Edinstveni podpis ESPRIT DE VOYAGE
Podpis Esprit de Voyage, ki so ga oblikovale ekipe oddelka za barve in materiale pri znamki DS Automobiles, je toplotno odtisnjen na sredinski konzoli, katero prekriva razkošno napa usnje najvišje kakovosti.
Dizajn paščka zapestne ure na napa usnju v sivi barvi Perle
Sedeži z značilnim dizajnom paščka zapestne ure, ki so ga razvili naši usnjarski mojstri, so prav tako okrašeni s tem svetlim napa usnjem v sivi barvi Perle, tako da so vsi dekorativni elementi nadvse usklajeni. Bistvo elegance pa je doseženo z logotipom DS, ki je stilizirano izpostavljen na vzglavnikih.
Okrasni profili vratnih pragov z osvetljenim ozadjem
Posebej za to kolekcijo zasnovani okrasni profili s podpisom »Esprit de Voyage« ob odprtju vrat zasvetijo kot bleščeče vabilo k vstopu.
DS LOUNGE
Prostorna potniška kabina, ki je prežeta s prefinjenostjo, svetlobo in mirnostjo odraža duh francoske elegance in strokovno podkovano znanje. Udobje je povzdignjeno na raven umetnosti bivanja, saj notranjost zajema čisto vse, od napa usnja do pomične strehe, od obloge stropa do podrobnih okrasnih zaključkov in širokega sredinskega naslona za roke.
Udobje v notranjosti
Povezljivo voznikovo mesto z asistentom DS IRIS SYSTEM
Virtualno in tehnološko izpopolnjeno voznikovo mesto je opremljeno z 12,3-palčno digitalno instrumentno ploščo, velikim 12-palčnim sredinskim zaslonom na dotik HD in osebnim asistentom DS IRIS SYSTEM, ki zajema zaslon na dotik in glasovno prepoznavanje ter izvršuje vaše ukaze. Z eno samo kretnjo ali besedo lahko dostopate do vseh bistvenih informacij za vožnjo in udobje.
Potovalni priročniki
STORITVE PO MERI
Only You

Spoznajte naš program storitev po meri

 

Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco