POJDI NA VSEBINO
DS 4

DS 4

Potujte v razredu French Class

SKUPNA MOČ

225 KM

(oziroma 165 kW)

ELEKTRIČNI DOSEG

55 km

pri kombiniranem ciklu vožnje (WLPT1)

100 % NAPOLNJENOST

1 ura 45 min

(polnjenje na javni polnilnici - stenska enota 7,4 kW / 32 A)

SKUPNA MOČ 225 KM(i) oziroma 165 kW 

ELEKTRIČNI DOSEG 55 km(i) pri kombiniranem ciklu vožnje (WLTP1

100 % NAPOLNJENOST 1 ura 40 min(i) polnjenje na javni polnilnici - stenska enota 7,4 kW / 32 A 

MOČ

 130 KM

MERE

Dolžina: 4,40 metra

Širina: 1,87 metra

Višina: 1,49 metra

PORABA / EMISIJE
(KOMBINIRANI CIKEL WLTP)

4,8 do 6,1 l/100 km

125 do 139 gramov CO2/km

MOČ

130 KM


MERE

Dolžina: 4,40 metra

Širina: 1,87 metra

Višina: 1,49 metra


PORABA / EMISIJE
(KOMBINIRANI CIKEL WLTP)

4,8 do 6,1 l/100 km

125 do 139 gramov CO2/km

Grafičen in dinamičen
Prefinjen in karizmatičen slog

DS 4 dokazuje svojo drugačnost z izjemnimi razmerji in impozantno postavo, s katerimi si je tudi priboril nagrado za najlepši avtomobil leta 2022, ki mu jo je podelila žirija 37. mednarodnega avtomobilskega festivala.

 

PRODOREN POGLED
Hipnotični žarometi DS MATRIX LED VISION, povezani z dnevnimi lučmi, so kot pravi svetlobni žarki sestavljeni iz 150 LED diod, ki vozilu DS 4 zagotavljajo privlačen in prodoren pogled, ki je zapeljiv in hkrati inovativen.
VELIČASTNA KOLESA
Vsak model platišč, zasnovan za DS 4, je posebej dovršeno obdelan in je namenjen za čisto posebno rabo. Na voljo so do velikosti 20 palcev, s svojo oblikovno zasnovo pa poudarjajo videz in postavo vozila.
DRZNE LINIJE
Imenitne in aerodinamične linije vozila DS 4 začrtajo profil, ki med drugim zagotavlja tudi nižjo porabo goriva. Izčiščen slog popestrijo potopne vratne kljuke, ki se idealno prilegajo linijam vozila DS 4.

Čista eleganca našega strokovno podkovanega znanja
Čista eleganca našega strokovno podkovanega znanja

Oblikovna zasnova notranjosti

DS 4 vzbuja občutek izjemne izčiščenosti z zasloni, vgrajenimi v armaturno ploščo, upravljalnim stikalom E-TOGGLE, stiliziranimi stikali za električni pomik stekel in neopaznimi sredinskimi zračniki DS AIR. Na podlagi svojega strokovno podkovanega znanja so naše ekipe za izpopolnitev notranjosti izbrale edinstvene materiale, kot so kovana karbonska vlakna, jesenov les rjave barve in usnje, ki je lahko zrnato ali napa z dizajnom paščka zapestne ure, ki velja za legendarno značilnost znamke.
Notranjost OPERA v rjavi barvi Criollo
Uživajte v kakovosti naše najbolj prestižne notranjosti OPERA v rjavi barvi Criollo. Naši legendarni sedeži v napa usnju z dizajnom paščka zapestne ure, ki imajo neposredno na naslonjalih podpis DS, so na voljo s funkcijami za prezračevanje, masažo in ogrevanje, tako da vam v vseh letnih časih zagotavljajo udobje na poti. 
Vrhunska imenitnost
Izkoristite pester izbor prefinjenih materialov, s katerimi lahko prekrijete notranjost petvratne limuzine DS 4: tkanina Tungstène, Alcantara®, platnena tkanina DS ali napa in zrnato usnje, ki jih krasijo prestižni končni dodatki, kot na primer biserni šivi, giljoširana dekoracija Clous de Paris ali jesenov les in kovana karbonska vlakna. S po meri nastavljivo ambientalno osvetlitvijo si lahko ustvarite vabljivo vzdušje, ki je po vašem okusu. 
Ogrevani volan v usnju
Ultimativna podrobnost izvedenk z najbogatejšo opremo je volan petvratne limuzine DS 4, ki je v celoti prekrit z zrnatim usnjem in zajema funkcijo ogrevanja, ki vam ponuja najvišjo raven udobja v vožnji. 
ERGONOMIJA IN PREFINJENOST
IZVEDENKE
Spoznajte razne izvedenke vozila DS 4.
DS 4

Mogočna identiteta, karizmatičen in eleganten stil

 • Atletsko izklesana oblika karoserije
 • Aerodinamični profil
 • Privlačen in prodoren pogled 
 • Razne dimenzije platišč do 20" 
 • Potopne vratne kljuke
 • Uporaba edinstvenih materialov, kot so kovana karbonska vlakna, jesenov les rjave barve in zrnato ali napa usnje 
 • Ogrevani volan v usnju
DS 4 PERFORMANCE LINE
Izvedenka za dinamičen in prefinjen slog
 • Svetleče črna zunanja končna obdelava
 • Ploščice z napisom Performance Line spredaj in zadaj
 • Ekskluzivna 19-palčna platišča MINNEAPOLIS
 • Ekskluzivna notranjost iz plemenitih materialov, kot sta Alcantara® in pletena tkanina
 • Notranje izvezene podrobnosti Performance Line
 • Okrasni šivi v zlati in škrlatni barvi karmin
 • Volan z vstavkom iz kovanih karbonskih vlaken
 • Giljoširana dekoracija Clous de Paris
DS 4
Mogočna identiteta, karizmatičen in eleganten stil
 • Atletsko izklesana oblika karoserije
 • Aerodinamični profil
 • Privlačen in prodoren pogled 
 • Razne dimenzije platišč do 20" 
 • Potopne vratne kljuke
 • Uporaba edinstvenih materialov, kot so kovana karbonska vlakna, jesenov les rjave barve in zrnato ali napa usnje 
 • Ogrevani volan v usnju
DS 4 PERFORMANCE LINE
Izvedenka za dinamičen in prefinjen slog
 • Svetleče črna zunanja končna obdelava
 • Ploščice z napisom Performance Line spredaj in zadaj
 • Ekskluzivna 19-palčna platišča MINNEAPOLIS
 • Ekskluzivna notranjost iz plemenitih materialov, kot sta Alcantara® in pletena tkanina
 • Notranje izvezene podrobnosti Performance Line
 • Okrasni šivi v zlati in škrlatni barvi karmin
 • Volan z vstavkom iz kovanih karbonskih vlaken
 • Giljoširana dekoracija Clous de Paris
Tehnološko izpopolnjen
Uživajte v razburljivih in virtualnih občutkih v vožnji
DS 4 pooseblja «tehnologijo obogatene resničnosti», ki ekskluzivno združuje vrhunsko tehnologijo in obogateno resničnost. Večja učinkovitost, boljša povezljivost, več inovacij in več opreme za še bogatejše izkušnje med vožnjo in za vašo varnost.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Razširjeni prikazovalnik v višini oči ponuja virtualne vizualne izkušnje, ki so podobne kot pri obogateni resničnosti. Skozi vetrobransko steklo projicira digitalne podatke na razdalji 4 metrov v sliki z 21-palčno diagonalo, tako da so videti prikazani neposredno na cestišču in vozniku ni treba odmakniti pogleda.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika, ki deluje v povezavi z uporabniškim vmesnikom na dotik, ki prepozna tisto, kar mu poveste, tako da sistem izvede, tisto kar želite in tako kot želite.
DS SMART TOUCH
Po zaslugi sistema DS SMART TOUCH lahko z eno samo kretnjo vklopite eno izmed šestih priljubljenih bližnjic (cilj poti, stiki, avtoradio, nastavitve klimatske naprave…) brez odmika pogleda s cestišča. Zaslon na dotik, ki je idealno umeščen na dosegu roke, sledi vašim gibom in prepozna kretnje, recimo za povečanje slike, pomanjšanje slike ali pisavo.
DS DRIVE ASSIST 2.0
DS DRIVE ASSIST 2.0 izkušnje v samodejni vožnji s polsamodejno menjavo voznega pasu v ovinkih in vnaprejšnjim prikazom priporočene hitrosti glede na signalizacijo.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST smo razvili z namenom, da bi vam bil v pomoč in da bi vam omogočil v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. DS DRIVE ASSIST regulira hitrost in razdaljo do pred vami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno usmeri vozilo DS 4 v položaj na voznem pasu, ki ste ga izbrali. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
S pomočjo štirih zaznaval višine podvozja in treh merilnikov pospeška, ki delujejo v povezavi s kamero na vrhu vetrobranskega stekla, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION sproti prilagaja delovanje vsakega kolesa, da povsem nesilovito nastavi trdnejše ali mehkejše vzmetenje, odvisno od nepravilnosti na cestišču.
DS NIGHT VISION
Infrardeča kamera, ki je vgrajena v okrasno masko vozila DS 4, zaznava pešce in živali do razdalje 200 metrov in jih prikaže na digitalni instrumentni plošči, tako da lahko vnaprej predvidite nevarnost in se varno odzovete. To je velika pridobitev na področju varnosti, ki vam zagotavlja umirjeno vožnjo tudi sredi noči.
DODATNE TEHNOLOGIJE
DS MATRIX LED VISION
Ožji in modernejši žarometi DS MATRIX LED VISION nove generacije so pri petvratni limuzini DS 4 na voljo s tehnologijama Matrix Beam in Dynamic Bending Light (dinamična osvetlitev v ovinkih). Njihov svetlobni snop natančno zaznava okolico in se ji prilagaja s pomočjo pet predhodno nastavljenih načinov (mesto, regionalna cesta, avtocesta, težke vremenske razmere in megla), tako da lahko ne glede na razmere stalno vozite z dolgimi lučmi brez zaslepitve drugih voznikov. 
Paket za zaznavanje prometa za vozilom
Dodatno varnost zagotavlja sistem, ki med vožnjo zaznava vozila v stranskih mrtvih kotih ne glede na njihovo hitrost približevanja. Sistem z dosegom do 75 metrov vas opozori na nevarnost z utripajočo LED diodo v zunanjem ogledalu na strani nevarnosti. Med izvajanjem manevrov v vzvratni prestavi vas opozori na premikajoče ovire, ki se vam približujejo v mrtvih kotih za vozilom v območju do 40 metrov. 
Sistem za prostoročni dostop in zagon vozila Proximity
Ko se vozilu DS 4 približate na razdaljo dveh metrov, se samodejno odklene in ob tem se do takrat neopazne vratne kljuke izstavijo. Nato lahko svoje vozilo povsem enostavno zaženete s pritiskom na stikalo Start/Stop. Ko se od vozila oddaljujete, je postopek povsem enak: kljuke se vstavijo in vozilo se samodejno zaklene. 
Samodejno zaviranje v sili
Sistem podnevi in ponoči zaznava ovire, kot so vozila (ki vozijo v isti smeri ali so zaustavljena), pa tudi pešce, kolesarje in motorje, ki se nahajajo na vašem voznem pasu. V primeru neposredne nevarnosti voznika opozorita vizualni in zvočni signal. Če se voznik še vedno ne odzove, posreduje samodejno zaviranje. 
Prepoznavanje prometnih znakov
Predajte se optimalnemu udobju v vožnji po zaslugi tehnologije za prepoznavanje prometnih znakov za omejitev hitrosti in signalizacijo. Sistem odčita podatke s stalnih in začasnih prometnih znakov, ki se nahajajo ob cesti in jih nato prikaže na instrumentni plošči, da vas sproti obvešča o morebitni previsoki hitrosti. Nastavljeno vrednost tempomata/omejevalnika hitrosti lahko tudi spremenite, da hitrost vozila prilagodite prepoznani omejitvi. 
Aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu
Sistem Lane Keeping Assist zazna, da ste zapeljali čez črto in vas samodejno preusmeri nazaj na vaš vozni pas. Ta opcijski sistem lahko v kateremkoli trenutku izklopite, tako da čvrsto poprimete za volan ali s pritiskom na gumb priljubljenih funkcij za vožnjo. 
E-TENSE
Tehnologija po navdihu Formule E
DS 4 je pridobil inovativne tehnologije, kot sta regenerativno zaviranje ali funkcija E-SAVE, ki so ju razvile ekipe DS Performance.
E-TENSE
Prednosti priključnega hibrida

Neslišno delovanje in udobje v vožnji

Za volanom naših priključnih hibridnih vozil lahko uživate v povsem neslišni in mehki vožnji. Ob preklopu v električni način začne na vetrobranskem steklu svetiti LED dioda sinje modre barve, ki naznanja, da je vklopljen električni pogon.

Posebne storitve E-TENSE

Izkoristite storitve DS Automobiles neposredno na vašem pametnem telefonu ali v vozilu in si olajšajte vsakodnevna opravila: lokacija polnilnih postaj in načrtovanje postankov za polnjenje ali montaža polnilne postaje na domu.

Emisije

DS 4 E-TENSE s priključnim hibridnim motorjem z 225 konjskimi močmi združuje nizke misije in nizko porabo: od 30 gramov CO2/km in 1,4 l/100 km. Na ta način boste lahko zapeljali tudi v tiste predele mesta, kjer veljajo omejitve prometnega režima.
Doseg
Preklopite v način ničnih emisij
Na doseg vašega priključnega hibridnega vozila lahko vplivajo razni dejavniki, kot so vremenske razmere, hitrost ali stil vožnje.

Hitrost

Hitrost je eden od dejavnikov, ki najbolj vplivajo na doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Če želite maksimalno povečati doseg vašega vozila, vedno raje vozite z enakomerno in zmerno hitrostjo.

Toplotno udobje in ogrevanje

Za nastavitev temperature v potniškem prostoru vaše vozilo izkorišča baterijo glede na zunanje vremenske razmere, enkrat bolj in drugič manj. V zimskem času je lahko energetska poraba 35 % višja kot spomladi, zato je priporočljivo, da se ozračje v vašem priključnem hibridnem vozilu vnaprej ustrezno segreje ali ohladi, medtem ko se vozilo polni.

Stil vožnje in relief

Relief cestišča in vaš stil vožnje močno vplivata na doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Med štirimi razpoložljivimi načini vožnje izberite hibridni način, izkoristite prednosti eko vožnje in uporabljajte regenerativno zaviranje, da boste lahko maksimalno izkoristili baterijo in prihranili do 15 % električne energije.
Finančna ugodnost (HIDDEN)
Izračunajte svoje prihranke, ki vam jih omogoča prehod na priključni hibridni pogon
SAVINGS WIDGET (NOT AVAILABLE YET - HIDDEN)
Izračunajte doseg.
Nastavite spodnje parametre in ugotovite, koliko znaša vaš dejanski doseg.

Čas polnjenja (HIDDEN)
Izračunajte trajanje polnjenja glede na vašo opremo.
Napolnite svoje vozilo DS 4, 
kjerkoli se nahajate.
Kliknite v spodnje polje in si oglejte razpoložljive polnilne priključke, ki so primerni za vaš model vozila.
Izkoristite prednosti montaže po meri.
DS Automobiles vam ponuja pomoč pri izbiri in montaži rešitve za polnjenje, ki je najbolj primerna za vaše potrebe: od preproste gospodinjske vtičnice do montaže postaje Wallbox, ki vam jo nudi naš partner GIA SERVIS d.o.o..
Aplikacija MYDS

Informacije o dosegu

Z aplikacijo MyDS lahko sproti pregledujete doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Med fazami polnjenja lahko spremljate celo hitrost in trajanje polnjenja.

Polnjenje na daljavo

S funkcijo za daljinski nadzor polnjenja lahko aplikacijo MyDS uporabljate za sprožitev polnjenja ali preklop na programsko nastavljivo polnjenje. Ta funkcija omogoča polnjenje v za vas bolj ugodnih časovnih intervalih.

Gretje in klimatiziranje na daljavo

S funkcijo za vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora lahko nastavite gretje ali hlajenje vašega vozila. Funkcija je bila zasnovana za vaše udobje in vam pomaga povečati doseg vaše baterije, če se vozilo polni.
STORITVE PO MERI
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco.

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem.