DS 7 CROSSBACK MOTORJI

Zmogljivi SUV motorji

[cle1: DS_7_CROSSBACK_CAR Lang:SL]
 

MOTORJI Z DINAMIČNIM TEMPERAMENTOM

Naužijte se nadvse dinamičnih občutkov v vožnji po zaslugi petih motorjev z notranjim zgorevanjem, ki so v ponudbi vozila DS 7 CROSSBACK. Zmogljivi in učinkoviti motorji izpolnjujejo kriterije trenutno veljavnih emisijskih standardov (Euro 6.2) in izstopajo zaradi izjemnega navora. V kombinaciji z našim novim osemstopenjskim samodejnim menjalnikom zadnje generacije (EAT8) pa zagotavljajo še bolj tekoče upravljanje in hitrejšo odzivnost. Naše tehnologije vam po zgledu bencinskih motorjev PureTech s tlakom vbrizgavanja v vrednosti 200 bar oziroma sistema Stop&Start zagotavljajo boljši nadzor nad porabo goriva in najnižje stopnje emisij CO2.

Izkoristite izjemno zmogljivost, ki vam jo ponuja naš najnovejši bencinski motor PureTech 180 Automatique. Vaš motor je opremljen z najnovejšimi inovacijami, ki zmanjšujejo emisije CO2, s čimer že danes izpolnjuje zahteve jutrišnjih standardov.

 

Vsi bencinski motorji PureTech in dizelski motorji BlueHDi, ki so na voljo za DS 7 CROSSBACK, že izpolnjujejo zahteve prihodnjega emisijskega standarda Euro6d, ki je stopil v veljavo leta 2020.

MOTOR E-TENSE 4X4: HIBRID ZNAMKE DS

Od pomladi 2020  dalje je za vozilo DS 7 CROSSBACK na voljo zmogljivi priključni hibridni motor E-TENSE, ki bo s 300 konjskimi močmi, štirikolesnim pogonom in 60 kilometri avtonomije v načinu z ničnimi emisijami zagotovil obilo zmogljivosti in učinkovitosti. Naši inženirji so ustvarili domiselno in edinstveno arhitekturno zasnovo, s katero sta bivalno udobje in prostor v prtljažniku ostala nespremenjena. 

ONLY YOU

Ko postanete lastnik vozila, se samodejno pridružite našemu programu storitev Only You.

Program, ki je nastal po vašem navdihu in ki smo ga razvili za vas, je temeljni steber izkušnje DS in dokaz naše predanosti vam.

Še dolgo po nakupu vašega vozila DS boste deležni prednosti paketa storitev, ki so bile namenjene posebej vam in prilagojene vašim potrebam.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNO MESTO.

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:SL]

STORITVE PO MERI