DS 7 CROSSBACK

Tehnični podatki

Že od 36.800,00 € z DDV

[cle1: DS_7_CROSSBACK Lang:SL]
 

DIMENZIJE

DIMENZIJE VOZILA (V MM)


 Dolžina (mm) 4573
Širina (Z razprtimi zunanjimi ogledali / Z zaprtimi ogledali  (mm) 1906/2098
Zunanja višina 1625
Medosna razdalja 2738
Previs spredaj 925
Previs zadaj 910
Prostornina prtljažnika, zloženi zadnji sedeži, merilo do stropa (litrov) 1752
Prostornina prtljažnika, sedeži v normalni legi, pod zadnjo polico (litrov) 628

BREZHIBNO UDOBJE IN PROSTORNOST

DS 7 električni pomik sedežev

V notranjosti vozila DS 7 CROSSBACK imajo potniki na razpolago neprimerljivo kakovost bivanja, zlasti na zadnjih sedežih z električno nastavljivim naklonom pod kotom od 23° do 32°. Sedeži vsebujejo penasto gumo visoke gostote, ki je izjemno trpežna in zagotavlja več udobja ...  prednja sedeža sta lahko ogrevana, zračena in masažna (pet načinov delovanja je možno nastavljati s sredinskega zaslona na dotik).

DS 7 CROSSBACK nudi največji prtljažni prostor v svojem segmentu (555 litrov), optimalno modularnost po zaslugi ravnega poda ter celovit sistem za pomoč pri nakladanju prtljage (paket Easy Access*), ki vključuje motorizirana prtljažna vrata in enostaven dostop s sistemom "brezstičnega odpiranja", ki omogoča odpiranje in zapiranje prtljažnega prostora z enim samim gibom noge, ki jo primaknete pod zadnji odbijač.

 

* Zajema tudi prostoročni dostop in zagon.

DS 7 prtljažnik
DS 7 varonst

Naši inženirji in tehniki so v DS 7 CROSSBACK vlili vse svoje vrhunsko strokovno znanje, da bi mu zagotovili varnost v čisto vsakem trenutku in izjemno brezskrbno vožnjo. Naš glavni cilj je in bo vedno ostala varnost, in sicer varnost potnikov v vozilu in varnost neposredne okolice.

 

Na testnih trčenjih Euro NCAP je DS 7 CROSSBACK dosegel najvišjo oceno oziroma pet zvezdic.

ONLY YOU

Ko postanete lastnik vozila, se samodejno pridružite našemu programu storitev Only You.

Program, ki je nastal po vašem navdihu in ki smo ga razvili za vas, je temeljni steber izkušnje DS in dokaz naše predanosti vam.

Še dolgo po nakupu vašega vozila DS boste deležni prednosti paketa storitev, ki so bile namenjene posebej vam in prilagojene vašim potrebam.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNO MESTO.

STORITVE PO MERI