DS 7 CROSSBACK TEHNOLOGIJA

Izdelek visoke tehnologije

 

TEHNOLOŠKO NAPREDNO VOZNIKOVO MESTO

Digitalno 12-palčno instrumentno ploščo z elegantno grafiko je mogoče nastavljati po meri. Vozniku se na njej prikazujejo vse informacije za vožnjo, do katerih lahko dostopi prek spustnega menija, ki ga upravlja neposredno z volana.


V meniju je na voljo šest načinov, med drugimi tudi ekran za nadzor funkcije DS CONNECTED PILOT pa tudi funkcije DS NIGHT VISION.

Na sredinskem 12-palčnem zaslonu na dotik lahko uporabnik upravlja vse funkcije vozila prek "virtualnega" potisnega gumba ali kromanega stikala s kristalno intarzijo*.
Prek tega upravljalnega sklopa je mogoče med drugim dostopiti do funkcij za udobje, povezljivost in medijev.


Poleg tega pa lahko dostopite še do funkcije DS Connect, ki vam nudi številne storitve za varnost (SOS in asistenca), vzdrževanje (prek vzdrževanja na daljavo), povezljivo navigacijo in zabavo prek funkcij Mirror Screen** (Android AutoTM, Apple CarPlayTM in MirrorLink®).


*Odvisno od izvedenke. **Na voljo za združljive pametne telefone.Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

DS SAFETY

NENEHNA POZORNOST

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS ACTIVE LED VISION

Vidljivost ponočiVEČ INFORMACIJ
Recimo ne nepozornostiVEČ INFORMACIJ
Videti in biti videnVEČ INFORMACIJ

DS LOUNGE: BREZSKRBNOST MED VOŽNJO

Potniški prostor vozila DS 7 CROSSBACK poskrbi za dobro počutje in brezskrbnost. Tehnološke inovacije in avantgardna zasnova mu zagotavljajo še nikoli poprej videno stopnjo udobja, učinkovitost in neprimerljivo brezskrbnost.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: Odzivnost in natančnost

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vnaprej predvidi vsako nepravilnost na cestišču prek kamere in zaznaval, da ublaži posledice napak.


Sistem v realnem času posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej, da nastavi trdo ali prožno vzmetenje in vam zagotavlja višjo stopnjo udobja.

Hi-Fi sistem FOCAL Electra®

Vrhunski zvok

Za avdio opremo vozila se je DS obrnil na FOCAL®, vodilno francosko podjetje za profesionalno Hi-Fi akustiko v avtomobilih. Vrhunski Hi-Fi sistem FOCAL Electra® ponuja štirinajst zvočnikov, ki so premišljejo razporejeni po potniškem prostoru, da vam zagotavljajo edinstveno akustično doživetje.

DS PILOT

PREDOGLED AVTONOMNE VOŽNJE

DS CONNECTED PILOT

DS PARK PILOT

Voziti ali imeti voznika?Odkrijte več
DS 7 CROSSBACK prednji del
Za povsem enostavno parkiranjeOdkrijte več

DS CONNECTEDCAM

Povezljiva kamera, ki posname vse, kar vidite med vožnjo

Sistem DS ConnectedCAM vsebuje kamero, ki je vgrajena v podnožje notranjega vzvratnega ogledala in shranjuje fotografije. Podatke, ki se shranijo na kameri, lahko uporabnik v pametni telefon prenese prek povezave Wi-Fi. 

 

Prenesite aplikacijao DS ConnectedCAM ™ za Android 

Preneseite aplikacijao DS ConnectedCAM ™ za iOS


 


Zakaj odkriti tehnologijo v DS 7 CROSSBACK, zakaj ne bi pogledali notranjosti? Ali pa izveste več o nivojih opremljenosti, ki so na voljo.

ONLY YOU

Ko postanete lastnik vozila, se samodejno pridružite našemu programu storitev Only You.

Program, ki je nastal po vašem navdihu in ki smo ga razvili za vas, je temeljni steber izkušnje DS in dokaz naše predanosti vam.

Še dolgo po nakupu vašega vozila DS boste deležni prednosti paketa storitev, ki so bile namenjene posebej vam in prilagojene vašim potrebam.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNO MESTO.

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:SL]

STORITVE PO MERI