#

Ekskluzivno si oglejte lansirno izvedenko novega DS 7 E-Tense 4x4 La Première, to je priključni hibridni SUV s 360 konjskimi močmi s štirikolesnim pogonom.

Priključni hibridni motor s 360 konjskimi močmi in štirikolesnim pogonom
Sedeži v napa usnju kakovosti paščka zapestne ure
Posebni dekorativni elementi črne barve
21-plačna lita platišča BROOKLYN
Pomična panoramska streha

Atletski in veličasten Lansirna izvedenka
Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Posebni emblemi La Première

Za ta ekskluzivni model so bili razviti posebni emblemi La Première, ki poudarjajo edinstvenost te lansirne izvedenke.

Monogram DS v črni barvi

Črna okrasna maska, ki jo krasi monogram DS v črni barvi in svetleče črni dekorativni dodatki, navdajo serijo z eleganco in dinamičnostjo.

21-palčna platišča BROOKLYN

Za izvedenko E-TENSE 4x4 360 so ekskluzivno na voljo nova 21-palčna aluminijasta platišča BROOKLYN, ki v kombinaciji z zavornimi sedli "DS PERFORMANCE" poskrbijo, da novi DS 7 izstopa iz množice.

Notranjost v napa usnju

Vsaka najmanjša podrobnost v notranjosti novega priključnega hibrida DS 7 je prežeta z eleganco, do izraza pa pridejo tudi prefinjena končna obdelava in visokokakovostni materiali, kot na primer napa usnje. Sedeži te omejene serije pa pridejo še posebej do izraza zaradi kakovostne izdelave po najpristnejši tradiciji strokovno podkovanega francoskega znanja izdelave paščkov zapestnih ur.

Pomična panoramska streha

Nadgradite svoje izkušnje v potniškem prostoru s pomično panoramsko streho, ki je pri tej omejeni seriji na voljo med osnovno opremo. Streha, ki vsebuje eno fiksno in eno drsno pomično steklo, vam zagotavlja osvetljenost in udobje na vseh vaših potovanjih.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Za vašo varnost se inteligentna prednja žarometa DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagajata vaši okolici, da spremenita jakost osvetlitve glede na zunanje pogoje (mesto, podeželje, čas…) in usmerita svetlobo v ovinkih, s čimer izboljšata vidljivost v vogalih.

DS Energy Coach

Naši strokovnjaki za DS Performance so razvili aplikacijo DS Energy Coach, integrirano v vaš navigacijski zaslon, da bi se naučili, kako optimizirati rekuperacijo energije iz baterije. Upoštevajte vse nasvete Jean-Érica Vergneja, dvojnega prvaka formule E, in izboljšajte svojo vožnjo za boljšo porabo goriva.

V potniškem prostoru novega DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première boste lahko uživali v neprimerljivih izkušnjah med poslušanjem zvoka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Sistem FOCAL Electra® vsebuje 14 zvočnikov, med katerimi sta tudi nizkotonski zvočnik in ojačevalnik s skupno močjo 515 W. Vgrajen in zasnovan je kot pravi avditorij za izjemno zvokovno potopitev v svet glasbe.

Avdio sistem Hi-Fi System FOCAL Electra

NOTRANJOST Skrbno izdelane podrobnosti

Za lansirno izdajo je ekskluzivno na voljo notranjost v napa usnju črne barve Basalte ali sive barve Perle kakovosti paščka zapestne ure, v izdelavo katerega je bilo vloženo celotno strokovno podkovano znanje znamke.

Notranjost novega DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première
Notranjost novega DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Visokozmogljivi hibrid E-TENSE s 360 konjskimi močmi in štirikolesnim pogonom

Koncentrat moči in inteligence

Z motorjem E-TENSE, ki je s 360 konjskimi močmi eden najmočnejših v svojem razredu, in s štirikolesnim pogonom vam novi DS 7 zagotavlja povsem varno vožnjo in brezmejno vlečno moč na vseh vrstah podlage.

Motor E-TENSE 4x4 360 novega DS 7
Priključni hibridni motor novega DS 7

Strokovno znanje dvojnega prvaka

Razvojno zasnovo in natančno izdelavo motorja in podvozja za DS 9 E-TENSE 4x4 360 je nadzorovala športna ekipa DS Performance, ki je v sezonah 2019 in 2020 osvojila čisto vse možne naslove prvaka v Formuli E, zaradi česar se vozilo ponaša z izjemno lego na cesti. Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360 je dinamično brezskrbnost popeljal v nove višave. Izjemno natančna izdelava je plod brezkompromisnega ravnovesja med izjemno lego na cesti in ultimativnim udobjem.

Storitve ONLY YOU

Podaljšajte svoje izkušnje

ONLY YOU vam ponuja pester izbor funkcij, ki so zasnovane posebej za vas in se prilagajajo vašim pričakovanjem. Izkoristite prednosti storitev, ki vam zagotavljajo brezskrbnost, mobilnost in ekskluzivnost, da boste lahko uživali v edinstvenih DS izkušnjah.

Pravni poduk

¹Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal znanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure WLTP - Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014).