POJDI NA VSEBINO
DS 3

DS 3


Prefinjenost z značajem

MOČ

115 kW

(156 KM)

Do 404 km pri kombiniranem ciklu vožnje (WLTP¹)

Do 575 km pri mestem ciklu vožnje (WLTP¹)

POLNJENJE

30 min

za 80 % napolnjenost
(na hitri javni polnilnici)

MOČ

115 kW

(156 KM)

Do 404 km pri kombiniranem ciklu vožnje (WLTP¹)

Do 575 km pri mestem ciklu vožnje (WLTP¹)

POLNJENJE

30 min

za 80 % napolnjenost
(na hitri javni polnilnici)

MOČ

Od 100 do 130 KM

MERE

Dolžina: 4,12 metra

Širina: 1,79 metra

Višina: 1,53 metra

PORABA / EMISIJE
(KOMBINIRANI CIKEL WLTP)

1.2 do 7.6 litrov/100 km

125 do 135 gramov CO2/km

MOČ

Od 100 do 130 KM

MERE

Dolžina: 4,12 metra

Širina: 1,79 metra

Višina: 1,53 metra

PORABA / EMISIJE
(KOMBINIRANI CIKEL WLTP)

1.2 do 7.6 litrov/100 km

125 do 135 gramov CO₂/km

RAZKOŠEN IN OKRETEN
Sodobna oblikovna zasnova

Tehnološko napredni in učinkoviti DS 3 vas bo z vso svojo eleganco in karakterjem spremljal na vseh potovanjih. Na voljo je tudi 100-odstotno električna izvedenka, ki vas bo s svojim udobjem v vožnji naravnost očarala.

 

 

ČUDOVITA REŠETKA OKRASNE MASKE IN IZOSTREN POGLED
Nova okrasna maska DS Wings elegantno povezuje tehnološko napredne žaromete DS MATRIX LED VISION in rešetko okrasne maske, katero prefinjeno krasijo svetleče črne ali kromane diamantne konice. Na voljo je v kromani ali lakirano črni končni obdelavi in daje DS 3 veder pogled.
POTOPNE VRATNE KLJUKE
DS 3 je opremljen s kromanimi vratnimi kljukami, ki se elegantno prilegajo karoseriji in se ob odpiranju izstavijo iz vrat.
OBLIKOVNO PRENOVLJEN ZADNJI DEL
Okrasni profil v črni lakirani končni obdelavi elegantno poudarja zadnje luči in prtljažna vrata. Na njem se bohoti podpis DS Automobiles iz poliranega nerjavnega jekla, ki prefinjeno krasi zadnji del vozila.

Razpoložljivi motorji

DS 3 je na voljo z različnimi motorji:

 

Bencinski PureTech 100, PureTech 130, blagohibridni mHev 136 ter 100-odstotno električna izvedenka.

Visoko zmogljiva tehnologija
DS 3 na 100-odstotno električni pogon je zasnovan na novi konstrukcijski osnovi in izdelan iz inovativnih materialov, tako da ponuja še več dosega - do 402 km pri kombiniranem ciklu vožnje in v svoji kategoriji velja za enega izmed najlažjih kompaktnih SUV-jev. To je idealen partner za kratke razdalje in tudi dolga potovanja, saj je možno njegovo baterijo v zgolj 30 minutah napolniti do 80 %.

Oblikovna zasnova notranjosti

Strokovno podkovano znanje in skrbno izdelane podrobnosti

V skrbno dodelani notranjosti DS 3 se prepletajo visokokakovostni materiali, tehnološka eleganca in dovršene podrobnosti, tako da se boste lahko povsem predali udobnemu in umirjenemu notranjemu ambientu, ki je prežet s karakternimi in modernimi potezami.
Dizajn paščka zapestne ure
Naši usnjarski mojstri so notranjost DS 3 okrasili z napa usnjem, to je dragoceno polno zrnato usnje. Ekskluzivna izdelava z dizajnom paščka zapestne ure elegantno poudarja močno povezavo med znamko DS Automobiles in rokodelskimi mojstri. 
Giljoširana dekoracija »Clous de Paris«
Za okrasitev upravljalnih stikal DS 3 so se naši oblikovalci zgledovali po luksuznem urarstvu in ustvarili giljoširano dekoracijo »Clous de Paris«. Zahtevno končno obdelavo krasijo majhni žebljički s piramidalno glavo, ki se medsebojno usklajeno prepletajo. 
Biserni dekorativni šivi
Okrasne šive usnjenega oblazinjenja DS 3 krasi visoko prefinjena podrobnost v motivu pravega bisera, ki se je porodil neposredno iz zamisli naših usnjarskih mojstrov in po navdihu vezenja. Ta majhna podrobnost je postala edinstven podpis znamke DS Automobiles. 
Plemeniti materiali
Plemeniti materiali, odličnost strokovno podkovanega obrtniškega znanja iz Francije in harmonične linije vlijejo življenje notranjosti, katero krasi edinstveno oblazinjenje.
POVEZLJIVO OKOLJE
Explorez DS 3
Nous vous accompagnons dans le choix de la DS 3 qui vous ressemble.
PERFORMANCE LINE
Izrazen značaj
DS 3 v izvedbi PERFORMANCE LINE se ponaša s še bolj elegantnim videzom in ekskluzivno končno obdelavo. Njegova privlačna postava pade v oči že ob prvem pogledu nanj.
TEHNOLOGIJE
Spoznajte sisteme za pomoč pri vožnji DS 3.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika z zaslonom na dotik in naprednim glasovnim prepoznavanjem: DS IRIS SYSTEM izvrši vse vaše ukaze natanko tako, kot želite.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativen sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno usmeri vozilo DS 3 v položaj na voznem pasu, ki ga je izbral voznik. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.
DS MATRIX LED VISION
Žarometi DS MATRIX LED VISION DS 3 so razdeljeni na tri module LED za zasenčene luči in en modul MATRIX BEAM za dolge luči, ki je prav tako razdeljen na 15 neodvisnih segmentov. Segmenti se vklopijo in izklopijo postopoma, odvisno od razmer v okolici, ki jih zazna kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Voznik lahko tako vozi z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepil druge udeležence v prometu. Tako se na primer ob približevanju vozila, ki vozi pred nami ali iz nasprotne smeri, en del svetlobnega snopa izklopi okoli vozila, da ga ne ovira in spremlja njegovo premikanje.

DODATNE TEHNOLOGIJE

Sistem za prostoročni dostop in zagon vozila Proximity

Po zaslugi funkcije za prostoročni dostop in zagon se DS 3 samodejno odklene, ko se mu se približate na razdaljo dveh metrov, istočasno pa se iz vrat izstavijo kljuke, ki se elegantno prilegajo karoseriji. 

Nato lahko svoje vozilo povsem enostavno zaženete s pritiskom na stikalo Start/Stop. Ko se od vozila oddaljujete, je postopek povsem enak: kljuke se vstavijo in vozilo se samodejno zaklene.

 
Barvni prosojni zaslon v višini oči
Razširjeni barvni prikazovalnik v višini oči DS 3 ponuja virtualne vizualne izkušnje, ki so podobne kot pri obogateni resničnosti. Digitalni podatki se predvajajo na prosojnem zaslonu, ki je umeščen v voznikovem vidnem polju, tako mu da ni treba nikoli odmakniti pogleda s cestišča. 
VISION 360

DS 3 je opremljen z digitalnimi kamerami na prednjem in zadnjem delu, ki na velikem 10,3-palčnem zaslonu na dotik optimalno prikažejo posnete slike.

Za izvajanje vseh manevrov pri nizki hitrosti vam sistem za video pomoč Vision 360 prikaže sliko vozila iz ptičje perspektive in njegove okolice. Ko se vozilo premakne, se prikaz posodobi.

 
100 % ELEKTRIČNI E-TENSE
Z osvojitvijo dveh naslovov svetovnega prvaka v Formuli E nam je uspelo poglobiti strokovno podkovano znanje naših inženirjev s področja električne energije in razviti novo generacijo nadvse učinkovitih motorjev. Optimalno izboljšana aerodinamika in toplotna regulacija nove baterije DS 3 pripomoreta k večji zmogljivosti njegovega motorja E-TENSE.
Izračunajte doseg
Napolnite svoj DS 3,
kjerkoli se nahajate.
Kliknite v spodnje polje in si oglejte razpoložljive polnilne priključke, ki so primerni za vaš model vozila.
Aplikacija MYDS

Informacije o dosegu

Z aplikacijo MyDS lahko sproti pregledujete doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Med fazami polnjenja lahko spremljate celo hitrost in trajanje polnjenja.

Polnjenje na daljavo

S funkcijo za daljinski nadzor polnjenja lahko aplikacijo MyDS uporabljate za sprožitev polnjenja ali preklop na programsko nastavljivo polnjenje. Ta funkcija omogoča polnjenje v za vas bolj ugodnih časovnih intervalih.

Gretje in klimatiziranje na daljavo

S funkcijo za vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora lahko nastavite gretje ali hlajenje vašega vozila. Funkcija je bila zasnovana za vaše udobje in vam pomaga povečati doseg vaše baterije, če se vozilo polni.
STORITVE PO MERI
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri.
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco.

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem.