POJDI NA VSEBINO
KOLEKCIJA
DS 4 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

DS Automobiles predstavlja svojo ekskluzivno omejeno serijo, ki je zasnovana kot pravi zaklad elegance, saj se v njej prepletata odličnost in dizajn znamke. Elegantne kolekcije znamke so vrhunec strokovnega znanja oblikovalcev, obrtniških mojstrov, strokovnjakov in inženirjev DS, ki lahko v njih izrazijo vse svoje zamisli ter s tem oblikujejo nove potovalne izkušnje na ravni visokega razreda. 

 

Vsako od teh kreacij je navdihnila edinstvena ponudba. DS 4 Esprit de Voyage je bil zasnovan z namenom, da francosko umetnost potovanja popelje na novo raven.

ESPRIT DE VOYAGE

Izhajamo iz Pariza, mesta svetlobe in prestolnice luksuznega znanja in izkušenj ter ustvarjanja. Pariz navdihuje naše oblikovanje, naša prepričanja in naše pojmovanje potovanja. To mesto je osrčje francoske umetnosti potovanja, pod katero se podpisuje DS. 

Prepoznavni znak naših kreacij in tudi kolekcije Esprit de Voyage je giljoširana dekoracija Clous de Paris oziroma tehnični postopek, ki izhaja iz finega urarstva. Mali žebljički, ki se križajo in prepletajo v prefinjeni igri svetlobe, utelešajo sijaj kot edinstveni in poetični podpis, ki ga Esprit de Voyage uporablja kot izhodišče za širjenje francoskega strokovno podkovanega znanja s področja prestiža.

Zunanjost
Naredite svoja potovanja očarljiva
Dekorativni dodatki v črni barvi
Od okrasne maske DS Wings do obrob stekel se raztezajo elegantni črni dekorativni dodatki, ki poudarjajo očarljivo oblikovano zasnovo izvedenke DS 4 Esprit de Voyage.
Prefinjen prednji del
Svetleče črno elegantno okrasno masko izvedenke ​​DS 4 Esprit de Voyage poudarjajo pretanjeni detajli svetlobe, ki jih ustvari cela kaskada resic v kromani končni obdelavi. Tehnološko napredni žarometi MATRIX LED VISION zasvetijo kot hipnotični svetlobni žarki, ki vozilu zagotavljajo zapeljiv in hkrati prodoren pogled.
Edinstveno ohišje zunanjih ogledal
Ohišja zunanjih ogledal krasijo elegantne in precizne lasersko vgravirane oznake, ki ponazarjajo svetlobni podpis izvedenke Esprit de Voyage in strokovno podkovano znanje znamke DS Automobiles. 
Ekskluzivna 19-palčna platišča CANNES
19-palčna platišča CANNES v sivi barvi z diamantno obdelavo navdajo naš model DS 4 Esprit de Voyage z značajem in eleganco. Športni videz, ki poudarja užitek umetnosti potovanja.  
Panoramska streha v črni barvi

Črna streha, ki se razprostira nad biserno sivo barvo karoserije, navda vozilo s pridihom elegance in predstavlja lep svetlobni kontrast, ki poudarja razkošen značaj posebne kolekcije. Panoramska steklena streha osvetli potniško kabino in razširi vaša potovalna obzorja.

 

 

Zadnje luči 3D s končno obdelavo v obliki lusk
Zadnje luči, ki jih v celoti sestavljajo LED diode, ustvarijo edinstven in futurističen vizualni spektakel. Luči krasijo lasersko vgravirane luske, opremljene pa so tudi s kaskadnimi smernimi kazalniki, tako da vozilu DS 4 Esprit de Voyage dajo hipnotičen in sodoben videz, ki ga dodatno poudarjajo črne črte in dekorativni elementi.
Notranjost
Skrbno izdelane podrobnosti
V elegantnih odtenkih monokromatske sive barve, v kateri se harmonično prepletata granitno siva notranjost s prodnato sivimi sedeži, je potniški prostor DS 4 Esprit de Voyage pravi zapredek svetlobe in dobrega počutja.
Ekskluzivni podpis ESPRIT DE VOYAGE
Armaturno ploščo, ki jo prekriva visokokakovostno napa usnje, krasi ekskluzivni podpis Esprit de Voyage v obliki elegantnega reliefa, ki s svojo nadvse prefinjeno končno obdelavo odraža mojstrsko znanje naših ekip.
Sedeži Paloma v sivi Galet
Sedeži Paloma v sivi Galet popestrijo potniški prostor s svetlim in prefinjenim ambientom. Fino zrnato usnje in vrhunsko udobje sedežev zagotavljata dobro počutje in užitke v vožnji. 
Okrasni profili vratnih pragov
Okrasni profili iz svetlečega aluminija s podpisom »Esprit de Voyage« so prepoznavni znak te ekskluzivne kolekcije. Svetli okrasi vas vabijo, da vstopite v prefinjeno vesolje dobrega počutja in elegance. 
Udobje v notranjosti
Dnevnik potovanja
Storitve po meri
Only You
Spoznajte naš program storitev po meri.
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem