POJDI NA VSEBINO
KOLEKCIJA
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

Z omejeno serijo DS 3 Esprit de Voyage bo znamka DS Automobiles dopolnila svojo kolekcijo, namenjeno poveličevanju izjemnega strokovnega znanja, drznega oblikovanja in najsodobnejših tehnologij, ki so značilne za vse njene modele.

 

DS 3 krasijo izjemni dodatki in oprema, ki zaokrožajo francosko umetnost potovanja. Po zaslugi prefinjenosti, ekskluzivnih podrobnosti in vrhunskih materialov vas oblikovalci, obrtniški mojstri, strokovnjaki in inženirji znamke DS Automobiles vabijo, da se naužijete edinstvenih izkušenj med vožnjo s to ekskluzivno kreacijo.

ESPRIT DE VOYAGE

Vse naše nazore in našo filozofijo o potovanjih navdihuje Pariz, rojstni kraj znamke DS Automobiles. To mesto luči ni le prestolnica razkošja in kreacij, temveč tudi domovanje izjemnega znanja, izkušenj in iskrivosti, ki so pomembno vplivali na našo kolekcijo Esprit de Voyage.

Vsako našo kreacijo krasi motiv giljoširane dekoracije Clous de Paris, elegantni tehnološko izpopolnjeni postopek, ki izhaja iz luksuznega urarstva. Zaporedje malih prepletajočih se žebljičkov vzbuja nežne žarke svetlobe, ki odsevajo umetnost potovanja in mojstrstvo francoskega razkošja.

Zunanjost
Z značajem prežeto potovanje
Ploščica ESPRIT DE VOYAGE
Tako kot vsak velik umetnik podpiše svoje delo, je tudi znamka DS Automobiles svoje vozilo DS 3 Esprit de Voyage opremila z ekskluzivnimi ploščicami iz brušenega kroma, ki so simbol kolekcije Esprit de Voyage.
Ekskluzivna 18-palčna platišča KYOTO
Privlačnost in prefinjenost izražajo elegantna 18-palčna platišča z diamantno obdelavo v nesvetleči antracitno sivi barvi, zasnovana ekskluzivno za to kolekcijo.
Posebna ohišja zunanjih ogledal
Ohišja zunanjih ogledal krasi eleganten podpis Esprit de Voyage, nanesen po preciznem lasersko vgraviranem postopku, ki priča o strokovno podkovanem znanju znamke DS Automobiles.
Čudovita črna okrasna maska
Prednja LED žarometa nove generacije in okrasno masko poveličujejo dekorativni elementi DS WINGS svetleče črne barve, ki hkrati poudarijo sijaj kromanih resic.
Potopne vratne kljuke
Potopne vratne kljuke se elegantno prilegajo silhueti vozila DS 3 zahvaljujoč sistemu za prostoročni dostop pa se izstavijo, ko se vozilu približate na razdaljo dveh metrov, ko pa se od njega oddaljujete, se vstavijo.
Veličasten zadnji del
Okrasni profil v črni lakirani končni obdelavi elegantno poudarja zadnje LED luči in prtljažna vrata. Na njem se bohoti podpis DS Automobiles iz poliranega nerjavnega jekla, ki prefinjeno krasi zadnji del vozila.
NOTRANJOST
Prijetna in umirjena atmosfera
V vozilu DS 3 Esprit de Voyage uživajte v pravem kokonu mehkobe in elegance.
Razkošna notranjost se ponaša z dvema ekskluzivnima, prefinjenima in izčiščenima končnima obdelavama za udoben in svetel ambient, ki popestri vsa vaša potovanja.
Sedeži v tkanini in napa usnju sive barve Galet
Sedeži v zrnastem usnju črne barve Basalte
Legendarni podpis ESPRIT DE VOYAGE
Edinstveni podpis, ki so ga zasnovali strokovnjaki ekipe za barve in materiale znamke DS Automobiles, krasi armaturno ploščo iz napa usnja v sivi barvi Galet in priča o odličnosti strokovnega znanja naših ekip.
Okrasni profili vratnih pragov
Na okrasnih profilih vrat iz svetlečega aluminija je izpisano ime kolekcije, ki neustavljivo vabi, naj vstopimo v svetlo in ekskluzivno notranjost.
Preproge z okrasno obrobo v sivi Galet
V harmoniji s sedeži in notranjostjo v sivi barvi Galet tudi ekskluzivne preproge krasijo okrasne obrobe in šivi v isti barvi.
Vozite povsem brezskrbno
VISOKA ELEKTRIČNA ZMOGLJIVOST
Tehnološki dragulj
Strokovno znanje in izkušnje naših inženirjev so nam omogočili razviti novo generacijo posebej učinkovitih motorjev E-TENSE. DS 3 Esprit de Voyage v 100-odstotno električni izvedenki z dosegom do 404 km pri kombiniranem ciklu in do 575 km pri mestnem ciklu vožnje je postal eden najlažjih kompaktnih SUV-jev v svoji kategoriji. Idealen je tako za kratka kot tudi dolga potovanja, saj 80 % baterije napolni v samo 30 minutah.
Tehnološko dovršeno potovanje
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika z zaslonom na dotik in naprednim glasovnim prepoznavanjem: DS IRIS SYSTEM izvrši vse vaše ukaze natanko tako, kot želite.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativen sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila, s krmiljenjem volana natančno nadzoruje smer vozila DS 3 Esprit de Voyage na njegovem voznem pasu glede na voznikove nastavitve in navade. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.
DS MATRIX LED VISION (opcija)
Žarometi DS MATRIX LED VISION vozila DS 3 Esprit de Voyage so razdeljeni na tri module LED za zasenčene luči in en modul MATRIX BEAM za dolge luči, ki je prav tako razdeljen na 15 neodvisnih segmentov. Segmenti se vklopijo in izklopijo postopoma, odvisno od razmer v okolici, ki jih zazna kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Voznik lahko tako vozi z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepil druge udeležence v prometu. Tako se na primer ob približevanju vozila, ki vozi pred nami ali iz nasprotne smeri, en del svetlobnega snopa izklopi okoli vozila, da ga ne ovira in spremlja njegovo premikanje.
VISION 360 (za doplačilo)

DS 3 je opremljen z digitalnimi kamerami na prednjem in zadnjem delu, ki na velikem 10,3-palčnem zaslonu na dotik optimalno prikažejo posnete slike.

Za izvajanje vseh manevrov pri nizki hitrosti vam sistem za video pomoč Vision 360 prikaže sliko vozila iz ptičje perspektive in njegove okolice. Ko se vozilo premakne, se prikaz posodobi.

Dnevnik potovanja
Storitve po meri
Only You
Spoznajte naš program storitev po meri
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco