POJDI NA VSEBINO
KOLEKCIJA
DS 7 ESPRIT DE VOYAGE
KOLEKCIJA DS

Znamka DS Automobiles predstavlja svojo posebno kolekcijo, nastalo po navdihu izjemnega strokovnega znanja in izkušenj najbolj prestižnih oblikovalskih hiš. 

Za to omejeno serijo smo še izpopolnili linije in materiale naših kreacij, da bi vam ponudili ekskluzivne, prefinjene in elegantne modele, ki so pravi izraz visoke ravni odličnosti in zahtevnosti, po kateri se ravnajo obrtniški mojstri DS pri svojem delu. 

Njeni dizajni, ki so jih navdihnili čisto posebni tematski motivi, vas vabijo, da na edinstven način izkusite dobro počutje in si privoščite pobeg v neznano v osrčju francoske umetnosti potovanja.

ESPRIT DE VOYAGE

Znamka DS Automobiles, ki izhaja iz Pariza, mesta svetlobe in prestolnice luksuznega znanja in kreacij, bo vaša potovanja ponesla na raven pravih poetičnih doživetij. 

Našo kolekcijo krasi edinstveni podpis »Esprit de Voyage«, ki simbolizira svetlobne žarke, razpršene iz motiva »Clous de Paris«, tehnološko izpopolnjenega postopka, ki izhaja iz luksuznega urarstva in je ikonični emblem znamke.

Zunanjost
Užitki v vožnji
Dekorativni dodatki v črni barvi
Elegantni črni okraski krasijo DS 7 Esprit de Voyage vse od strešnih nosilnih drogov, prek okenskih okvirov do okrasne maske DS Wings in s tem poudarjajo njegovo plemenito zasnovo in imeniten videz. Naj vsako vaše potovanje postane nepozabna pustolovščina. 
ČUDOVITA OKRASNA MASKA V ČRNI BARVI
Okrasna maska, ki jo krasi DS WINGS v svetleči črni barvi in svetlikajoči detajli, ki jih ustvarijo kromane resice, navdajo našo kreacijo s še več elegance in prefinjenosti. 
Luči z lasersko vgraviranimi tridimenzionalnimi luskami
 Tridimenzionalne luči s končno obdelavo v obliki lusk, značilnih za DS, dajejo našemu modelu očarljiv in oster videz, ob katerem nihče ne ostane ravnodušen. Kromani in ročno vdelani podpis DS AUTOMOBILES poudarjajo pretanjeni dekorativni dodatki v črni barvi. 
PLOŠČICA ESPRIT DE VOYAGE
Na ekskluzivnih ploščicah z napisom Esprit de Voyage se harmonično prepletata sitotiskana siva barva in brušena kromana obdelava, tako da nežno krasijo stranice ekskluzivnega modela DS 7 Esprit de Voyage kot nekakšen prefinjen podpis. 
Ekskluzivna 19-palčna platišča OYAMA 
Atletsko in karizmatično silhueto modela DS 7 Esprit de Voyage poudarjajo 19-palčna platišča v črni Onyx z ekskluzivnim diamantnim vzorcem v sivi Brumeux, ki so bila ustvarjena posebej za to kolekcijo in so zasnovana za elegantno premagovanje vseh cest.  
Legendarna ohišja zunanjih ogledal
Značilnost te ekskluzivne kreacije so tudi ohišja zunanjih ogledal, ki elegantno odsevajo sijoči motiv lasersko vgraviranega podpisa Esprit de Voyage. 
Notranjost
Skrbno izdelane podrobnosti
Dobro osvetljena notranjost združuje rahločutnost napa usnja in sijaj sive barve Pearl s toplimi in svetlečimi odtenki. Sijoča oda udobju in prefinjenosti.  
Edinstveni podpis ESPRIT DE VOYAGE
Subtilni in edinstveni podpis, ki so ga zasnovali strokovnjaki ekipe za barve in materiale DS Automobiles, krasi armaturno ploščo iz napa usnja v sivi barvi Pearl in priča o odličnosti strokovnega znanja naših ekip.  
Sedeži v zrnastem usnju sive barve Perle
Sedeži te kolekcije so prekriti z zrnastim usnjem sive barve Perle, ki velja za plemenit in svetleč material, s katerim je notranjost še bolj udobna. Vsak šiv, vsak zaključek in vsaka tehnika so natančno izdelani, da skupaj ustvarjajo edinstveni in prefinjeni ambient za voznika in njegove sopotnike. 
Okrasni profili vratnih pragov
Na personaliziranih okrasnih profilih vrat iz svetlečega aluminija je izpisano ime kolekcije, ki nas neustavljivo vabi, naj vstopimo v svetlo in ekskluzivno notranjost.
Udobje v notranjosti
Dnevnik potovanja
Storitve po meri
Only You
Spoznajte naš program storitev po meri
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem